Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért lesz teher egy idő után a szexuális élet hosszú távú kapcsolatban?
"Biztosan van bennem valami hiba"
Ez egyáltalán nem biztos. De azt sem gondolnám, hogy ez női törvényszerűség volna. Lehet, hogy tőled függetlenül frusztrált, és utálja a világot.
"Esetleg lehet már túlzásba is viszem és azért nem tud rám férfiként tekinteni? Ilyen lehetséges?"
Igen, lehetséges, de nem erre gondolnék. Valami nyilvánvalóan nincs rendben, de szerintem ennél sokkal prózaibb dolgokban keresném a megoldást.
Pl ő maga amúgy jól érzi magát a mindennapokban? Rendben van magával, az életével? Előtte milyen volt a szex?
9
De jót írtál! Ezt a választ esküszöm, lementem magamnak.
10
Párterápián, szexuálterapeuta felkeresésén gondolkoztál már? Itt vmi lelki dolgot sejtek a háttérben.
(Egyébként írtál már erről a problémátokról korábban is, ugye?)
" ő sem mondja meg, csak mellébeszél"
Nem is biztos, hogy tudja, mi a baj.
Nekem még egyetemista koromban volt olyan a feleségemmel, hogy másfél hónapig nem dugtunk, és mi sem igazán tudtuk, miért. Semmi kedve nem volt hozzá egyikünknek sem.
Aztán egyszer egy nagy beszélgetés alkalmával kibukott, hogy annyira össze vagyunk nőve, hogy egymás agyára megyünk. Mindkettőnkből felszínre tört, hogy k.vára hiányzik a különidő, a barátokkal.
Ahogy ezt kimondtuk, mindketten felszabadultunk. És 10 perc múlva szenvedélyesen szexeltünk. Mert jól éreztük magunkat, megértésre lelt a bajunk, és mindketten azt éreztük, a másik mellett a helyünk.
Nem a konkrét példa a lényeg, hanem hogy milyen triviális dolgok tudnak megbújni a frusztrációk mögött, amik miatt hozzá sem akarsz nyúlni a párodhoz, akit futtában is el akartál kapni.
#8 Hollywoodi mondás.
Egy 30 feletti nő, az már 70.
Nekem akkor kezdett el csökkenni a vágyam amikor fogamzásgátlót szedtem. Sok sok év alatt nálunk is eljött ez a 2 havonta 1 alkalom.
Miután abbahagytam és megbeszéltük, most 10 év után megint heti 3-8 van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!