Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, van közöttetek olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van közöttetek olyan, aki elment már sztriptízbárba, vagy el akar menni?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért?

(Férfiaknak szóló sztriptízbárra gondolok, ahol nők vetkőznek.)

2022. aug. 27. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Leszbikus lehetsz. Bár néha más nők is elmennek ide párjukkal és azt élvezik, ha felhúzzák a párjukat.
2022. aug. 27. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:

semmi értelmét nem látom

amennyit ott elszórnék, inkább megyek dugni egy rosszlányt nem csak nézem

2022. aug. 27. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:
El . Igazából csak kíváncsiság
2022. aug. 27. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlottam barátomnak, hogy elmehetünk nézelődni. Egy kis kimozdulás a komfortzónámból. Ő viszont attól tart, hogy én is kérnék valami hasonlót tőle.
2022. aug. 27. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:
hát mivel ott dolgozom, nehéz lenne nem oda menni XD
2022. aug. 27. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Én szívesen elmennék egybe, igaz én biszex vagyok

L

2022. aug. 27. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is elmennék egyszer szívesen. Semmi különös, kíváncsi is vagyok, tudom értékelni a szép nőket is.

Az öltánc még belefér,(mármint a páromnak) max egy kicsi tapi, simogatás, a többi már nem. (orál, csók, szex)

Legtöbb ismerősünk nagyokat néz mikor olyan kijelentéseket teszünk, amikből egyértelműen lejön, hogy ezek nekünk beleférnek. Nem értem az embereket, szerintem attól, hogy szeretem a párom, még van szemem, látom hogy az a másik valaki jól néz-e ki, vonzó-e, stb. Olyan féltékenyek, hogy az nekem betegesnek számít.

Miért?

Miért ne? Remélhetőleg dekoratív, szexi nők táncolnak kevés ruhában, ha jól néz ki a csaj, az nyilván nekem is tetszene. Mondjuk ha a nők ilyen utolsó utáni csovesek, lehet ki is fordulnék a helyről.

2022. aug. 27. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!