Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret vagy nem akar nyalni a barátom? Hogyan vehetném rá?
Figyelt kérdés
Pharmatex hüvelykúppal védekezünk,aminek valljuk be nincs kellemes íze. Az orális szex az 99%ban egyoldalú a részemről,ami minden együttlétnék van. Én nem igényelném mindig,de néha jól esne azért. Arra panaszkodik a barátom,hogy rossz az íze,de még sosem javasolta,hogy később tegyük fel. Néha szokta csinálni,de kb pár pillanatig. Nem hiszem,hogy a puncimmal lenne a gond,mert előző párom imádta csinálni (igaz vele gyógyszerrel védekeztünk). Hogy vehetném rá,hogy ne csak egy oldalú legyen? Vagy ő ennyire nem szeretne nyalni?2022. aug. 22. 21:13
1/13 Noren1989 válasza:
Btw, megpróbàlhatnàtok vele is kotonnal. Némi epres síkosító is dobhat az ügyön 😉
2/13 anonim válasza:
Pharmatex nem ér semmit. Inkább akkor óvszer, vagy újra bogyó.
Egyébként orálozás után kellene feltenni, majd kézzel tovább izgatni, amíg szétolvad, és utána mehet a dolog.
3/13 anonim válasza:
Van olyan is,amit közvetlenül az aktus előtt is elég benyomni. Mi olyat használtunk,azzal nem volt ilyen gond.
4/13 anonim válasza:
Őt kérdezted már erről? Az okát csak ő tudhatja, mi nem.
5/13 anonim válasza:
Melyik az a gyógyszer, mi a neve, ha lehet tudni?
6/13 A kérdező kommentje:
5# ugyan az a Pharmatex,csak nem kúp,hanem krém
2022. aug. 22. 21:27
7/13 anonim válasza:
Próbáld ki amit a #2-es, #3-as írt (igazuk van egyébként), amúgy meg valószínűleg nem szeret nyalni a pasid. Értesd meg vele, hogy márpedig te igenis szereted és kívánod. Ha nem csiszolódik hozzád ebben is, akkor nem passzoltok össze az ágyban. Vond le belőle a konzekvenciát te magad...
8/13 anonim válasza:
Ez is gusztus kérdése.Ha nem igényli durvaság rá erőltetni.
9/13 anonim válasza:
#5. A pontos nevét nem tudom ,a Pharmatex családhoz tartozik.
Előtte olyat használtunk,amit aktus előtt minimum 10 perccel kellet benyomni,de ez olyan illúzió romboló volt. Ez sokkal jobb, mehet előjáték, orál,és aktus előtt be és kész.
Gyógyszertárban segítenek benne biztos. Egyébként mi éveken át használtuk és soha nem lett terhesség.
10/13 anonim válasza:
Használjatok gumit, és nem lesz kifogás,bár szerintem se szeret nyalni a pasid. Nekem se szereti csinálni a párom, én rendszeresen nyalom, nyilván nem a viszonzásért, de néha jólesne. Ez nem változik, ha neked fontos, keres más pasit,akivel hasonlóbbak a vágyaitok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!