Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » El lehet felejteni csokolozni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet felejteni csokolozni? Rossz tapasztalat

Figyelt kérdés

Jartam 4 eve egy fiuval aki sok lannyal volt elottem, vele tokjo volt a csok, egy masik random fiuval szinten, ezert nem gondolnam hogy ha veluk megvolt az osszhang egybol akkor en lennek a hibas, aztan jott egy srac akivel tok ures volt az egesz mintha azt sem tudnam es tudna hogy kell, szar volt. Letezik hogy ennyire nem mukodott a kemia vagy valamelyikunk bena volt?

Azota felek barkivel is. El lehet felejteni csokolozni?

2022. aug. 27. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
El nem lehet felejteni. Csak nem passzol a partner. 🙂 Szeretek nagyon csókolózni, de nem mindenkivel volt jó nekem sem.
2022. aug. 27. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

miféle kémiát keresel egy csókban? 🤦‍♂️ Ezt a jóker szót jó lenne már elfelejteni...

Igen, ki lehet jönni a gyakorlatból.

2022. aug. 27. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Van aki eleve nem tud, mint én... az nem is fog tudni nagyon jó lenni.

És fordítva is igaz.

2022. aug. 27. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
A jó csókokózáshoz 2 ember kell. Ha ő nem csókol jól vissza neked se lesz jó.
2022. aug. 27. 12:52
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Nem lehet elfelejteni, mert nekem legelsőre is számomra is meglepően nagyon jól ment. Az összhang, a jó kémia és a vonzalom a fontos, a többi megy magától.
2022. aug. 27. 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet az előző 2 srác csókolt jól, mikor meg találkoztál egy olyannal aki úgy csókólt mint te, az sz.r.
2022. aug. 27. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!