Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, nők! Egy a húszas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nők! Egy a húszas évei vége felé járó pasit, aki még sosem csókolózott, pénzért megtanítanátok csókolózni? Vagy ezt már prostitúciónak fognátok fel?

Figyelt kérdés

Ez még beleférne nektek, abban az esetben hogyha tényleg nem akarna ennél többet (pl. szexet) és a szájhigiéniája kifogástalan?

Tegyük fel, hogy full átlagosan néz ki, nem csúnya.

Ha belemennétek, akkor mennyit kérnének ezért?

UI: Ez nem ajánlattétel, csak simán kiváncsi vagyok… Nem fogok senkire sem ráírni!

A válaszokat előre is köszi!

2022. jan. 10. 03:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha full átlagosan néz ki és ápolt, akkor miért így akarja ezt megoldani?
2022. jan. 10. 03:33
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Pénzért nem, szerelemből igen. 😊
2022. jan. 10. 06:42
 3/8 anonim ***** válasza:
33%
Nem, mert semmiféle szexuális tevékenységért nem fizetnek, és nem is fogadnék el pénzt. Azon kívül, ezt nem lehet tanítani. Ha ott a vágy, a vonzalom két emberben, akkor megy magától. Illetve ha valaki 30hoz közel mégcsak nem is csókolózott, ott valami gond lesz.
2022. jan. 10. 06:43
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Ugyanaz a véleményem mint a #3-as válaszolónak.
2022. jan. 10. 07:55
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem férne bele! Amúgy meg milyen már, hogy még erre is tanítani kell. Ezt mindenki tudja magától, esetleg utána olvas. Ki tudod verni magadnak, vagy azt is tanította valaki? Életképes lehetsz…
2022. jan. 10. 09:30
 6/8 A kérdező kommentje:

Nos, aszexuális vagyok…

Néha szoktam maszturbálni, de nem jellemző.

Évente 3-4 alkalommal.

Régen volt egy 4 évvel idősebb lány aki tetszett, akivel azt gondoltam, hogyha összejöhetnék akkor simán szeretkeznék is vele, stb. (az Ő élvezete miatt)

Aztán többek között a korkülönbség miatt nem jött össze semmi.

Ennek már 7 éve.

Azóta nem tetszett senki, de most megint van egy nő, aki iránt ezt a nagyon erős vonzalmat érzem (90% érzelmi, 10% szexuális vonzalom).

Viszont ugyebár én még soha nem is csókolóztam, meg semmi ilyesmi.

Így félek nyitni felé…

A szextől nem félek, mert bár nem érzek késztetést a szexualitásom megélésére, ez nem arról szól hogy impotens lennék.

Érzelmi indíttatásból pedig kész lennék szexelni (kizárólag ennél a két nőnél éreztem ezt eddig)… Amiatt sem félek, hogy rosszul teljesítenék, mert szerintem jól teljesítenék.

A csókolózás miatt aggódom valamiért.

Az olyan, hogyha elrontom, akkor sokkal cikibb…

Mert a legtöbb ember 14-15 éves koráig már bőven csókolózott.

Amúgy nem döntöttem el semmi ilyesmit, hogy fizetek valakinek azért hogy megtanítson, csak mérlegelem a lehetőségeimet…

2022. jan. 10. 11:20
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Hát ha nekem ezt így elmesélné valaki, és szimpatikus lenne az illető, akkor megcsókolnám ingyen is, bár arra azért figyelmeztetném (mint most téged), hogy szerintem ez nem úgy megy, hogy egyszer megtanulod, azt' onnantól megy bárhol, bármikor, bárkivel, mert eltérőek lehetnek az egyéni preferenciák, és egyáltalán nem ritka, hogy össze kell csiszolódnia a két embernek, akkor sem, ha korábban csókolóztak mindketten eleget.
2022. jan. 10. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ha a "fizetős csók tanfolyamot" opciónak tekinted, akkor menj fel rosszlányokra és keress ott valakit. Nem hiszem, hogy erkölcsi gondot kéne okozzon, ha egyszer hajlandó vagy fizetni érte. Amúgy igen, ez enyhe prostitúció, de egyáltalán ne érezd emiatt rosszul magad, inkább az a fura ha nem prostituálttal akarsz ilyet pénzért összehozni.
2022. febr. 4. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!