Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Egy a húszas évei vége felé járó pasit, aki még sosem csókolózott, pénzért megtanítanátok csókolózni? Vagy ezt már prostitúciónak fognátok fel?
Ez még beleférne nektek, abban az esetben hogyha tényleg nem akarna ennél többet (pl. szexet) és a szájhigiéniája kifogástalan?
Tegyük fel, hogy full átlagosan néz ki, nem csúnya.
Ha belemennétek, akkor mennyit kérnének ezért?
UI: Ez nem ajánlattétel, csak simán kiváncsi vagyok… Nem fogok senkire sem ráírni!
A válaszokat előre is köszi!
Nos, aszexuális vagyok…
Néha szoktam maszturbálni, de nem jellemző.
Évente 3-4 alkalommal.
Régen volt egy 4 évvel idősebb lány aki tetszett, akivel azt gondoltam, hogyha összejöhetnék akkor simán szeretkeznék is vele, stb. (az Ő élvezete miatt)
Aztán többek között a korkülönbség miatt nem jött össze semmi.
Ennek már 7 éve.
Azóta nem tetszett senki, de most megint van egy nő, aki iránt ezt a nagyon erős vonzalmat érzem (90% érzelmi, 10% szexuális vonzalom).
Viszont ugyebár én még soha nem is csókolóztam, meg semmi ilyesmi.
Így félek nyitni felé…
A szextől nem félek, mert bár nem érzek késztetést a szexualitásom megélésére, ez nem arról szól hogy impotens lennék.
Érzelmi indíttatásból pedig kész lennék szexelni (kizárólag ennél a két nőnél éreztem ezt eddig)… Amiatt sem félek, hogy rosszul teljesítenék, mert szerintem jól teljesítenék.
A csókolózás miatt aggódom valamiért.
Az olyan, hogyha elrontom, akkor sokkal cikibb…
Mert a legtöbb ember 14-15 éves koráig már bőven csókolózott.
Amúgy nem döntöttem el semmi ilyesmit, hogy fizetek valakinek azért hogy megtanítson, csak mérlegelem a lehetőségeimet…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!