Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakult már ki erotikus levelezésből vonzalom, vagy kicsit több nektek? Mi lett a vége?
Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 23:28
3/13 A kérdező kommentje:
1# olyan volt mint vártátok?
2022. jan. 4. 00:01
4/13 A kérdező kommentje:
2# Hát ezt nem szeretném.Én vagyok a nő, de úgy látom mintha jobban kötődne. Kicsit én rutinosabb vagyok az írkálásban, neki viszont én vagyok az első akivel írkált és nincs szex.
2022. jan. 4. 00:03
5/13 anonim válasza:
Igen, alakult.
Bár vonzalomnak nem mondanám. Inkább állatias szexnek…
A srác jóval fiatalabb volt nálam, és pár hónapig összejárkáltunk jól érezni magunkat.
6/13 anonim válasza:
Vonzalom igen és az lett a vége, hogy 2 évig összejártunk:D ez amúgy itteni gyk-s chatelés volt. De ennél több sosem lett, egyikünk se akart többet a másiktól. De a szex fergeteges volt.
7/13 anonim válasza:
Szimpátia, vonzalom, vágy lett belőle úgyhogy dugtunk :) Hozzáteszem nem chatizélés volt hanem normál kommunikáció aminek során a szexualitás is szóba került.
8/13 anonim válasza:
Elvettem a szűzességét, aztan összejött egy másik pasival
9/13 kisördög1 válasza:
Hosszútávú, tabumentes szexkapcsolat lett belőle, ahol elég sok mocskos vágyunkat megéltük. Megvolt a bizalom, a vonzalom, a nyitottság és a tisztelet is hozzá, ismertük egymás legtitkosabb vágyait is.
10/13 anonim válasza:
Vágy, de semmi jó nem lett belőle...
Mondom ezt minden értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!