Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire szeretitek az egyéjszakásokat?
Figyelt kérdés
Illetve milyen sűrűn szoktatok keresni, találni stb.2022. aug. 27. 12:10
1/11 anonim válasza:
Havonta kb 2x megyünk a barátnőimmel szórakozóhelyre és szinte mindig összeszedek egy hapsit és hazaviszem, vagy ő engem. Nem akarok komoly kapcsolatot, szexkapcsolatot sem, imádom a hódítás részét a dolognak. 33/N
2/11 anonim válasza:
Szerintem is jó néha az egyejszakas, de csak akkor ha nincs pasid és nem is beszélgetsz komolyan senkivel
4/11 anonim válasza:
Nagyon szerettem, amikor annak volt az ideje. Sokkal izgalmasabb volt, mint egy kapcsolatra korlátozódni. Már kinőttem belőle, nem kezdeném újra, de szívesen gondolok vissza rájuk. Sokkal intenzívebb szexuális élményeket szereztem.
5/11 anonim válasza:
Nagyon ritkán van ilyen
Inkább a tartós szex partner viszonyban hiszek aki mindig kéznél van
6/11 anonim válasza:
elég sok volt már, minden majdnem minden bulin összeszedek valakit
7/11 anonim válasza:
oh hát huszonévesen rendszeresen dugattam magam disco mögött vagy wc-ben, miniszoknya, tanga oszt kész
8/11 anonim válasza:
Ha nincs pasim, nyáron sokkal jellemzőbb rám. Több a kerti party, medencés buli. Jobban adja magát. Tegnap is hagytam magam. Privit ne!
9/11 anonim válasza:
Nincs semmi baj az egyéjszakásokkal, csak ismétlődjön😉 F
10/11 anonim válasza:
Hogy kezdjem a kozeledést egy buliban?
Nyilvan kozel megyek, bámulom a csajt. Mit mondanátok először?
Vagy ha a csaj felém kozelít tancolva, az mindig azt jelenti, h akar valamit? S én ilyenkor hogy mutassam ki, h én is? Mert én nem tettem semmit szinte, kicsit tancoltam felé, de a csaj elment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!