Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi kapcsolatok, egyéjszakások esetén hogy csináljátok?
Főleg netes ismerkedésre gondolok.
Megismertek valakit, szimpatikus, úgy döntötök, találkoztok/lefekszetek vele.
Nem voltam még ilyen helyzetben, nincs tapasztalatom ebben, de gondolkodom azon, hogy majd egyszer kipróbálom. Nem vagyok paranoiás, de azért elővigyázatosnak kell lenni, annyi szörnyűség, annyi hülye ember van…
A legkényelmesebb nálam lenne, de egy idegent nem feltétlen jó ötlet felhívni a lakásomba, ahogy nekem sem feltétlen okos dolog az ő lakására menni, kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetek.
Meg mindig mondják, hogy tudjon valaki a találkozóról, de kinek szólhatnék? Olyan barátnőm jelenleg nincs, akivel ezt megosztanám, tesóm nincs, anyámnak meg nyilván erről nem fogok beszámolni.
Nekem egyalkalmas kapcsolatom még nem volt, csak rendszeres szexkapcsolat (részben a fenti gondolatok miatt). Mielőtt bármelyikünkhöz felmentünk volna, találkoztunk párszor semleges helyen és ott úgy tűnt, nem lesz gond.
34/F
Nekem sem volt egyéjszakásom a fent említett dolgok miatt. Viszont a mostani kapcsolatom annak indult. Hozzám semmiképp se akartam vinni, így hozzá mentünk. Előtte már volt 2 randi, így valamennyire megbíztam benne.
30/N
Ne felejtsd el, hogy valaki számára még te vagy az idegen.
Na? Most hogy gondolsz az idegenekre?
29/F
Nálam is volt ilyen, 3lotte beszélgettünk sokat sokmindenről. Utána volt egy személyes találkozók, hogy lassan is hogy ki ő milyen élőben, a második alkalommal már felmentek hozzá. De ha bármi rossz előérzeted lenne, vagy nem komfortos a dolog akkor hagyd. Én megbíztam a másikban és teljesen nyugodtan mentem el hozzá, nem is volt rossz tapasztalatom.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!