Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmről kiderült, hogy rengeteg pasival volt előttem, ti hogy éreznétek magatokat?
A barátnőm (32) becsiccsentve elmondta,hogy legalább 70 pasival volt együtt előttem.
Ti mit gondolnátok? Sok? Túl sok? Megváltozna a véleményetek róla?
Ezeket mindig tisztázni szoktam kapcsolat elején és ha útközben kiderül, hogy hazudott akkor elgondolkozom azon vajon mi másban hazudhatott még? És hogy akarom-e ezt a kapcsolatot.
Ez nemtől független, ha az elejétől tudom hány emberrel volt akkor vagy elfogadom vagy nem, viszont utólag megtudva úgy, úgy hogy előtte nem kérdeztem, nem érezném magam feljogosítva arra, hogy valamiért is hibáztassam.
Esetleg egy STD vizsgálatra elküldetném a biztonság kedvéért.
25f
Majd ha párszor megütitek a bokátokat akkor nem kérdezgettek senkit a múltjáról mert a jelenbe vagytok nem a múltba és jövőt akartok tervezni.
Ezért nem értitek az 1 es hozzászólást se!
Nem igazán érdekelt sosem, hogy mi volt előttem, ha elmesélték meghallgattam, azt ennyi.
Okéztam, azt kész.
Nem kell ezen agyalni.
Amíg fiatal vagy úgy se fogod érteni, míg nem éled meg hogy lehet álmaid nőjét küldöd melegebb éghajlatra.
Nyomkodd a lepontozást hátha felfogod, de kétlem!
Az sok.
Az hogy "túl" sok-e az viszont már rajtad múlik.
Mondjuk másrészről ha ittasan büszkélkedik ilyennel, akkor abszolút nem szégyellheti magát miatta, és ez inkább zavarna engem, mint maga a szám. Mert idővel változhatunk és az, hogy a múlt milyen volt az mindig megbocsátható, de a jelenben erre ildomosabb szégyenkezve visszatekinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!