Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvolt az első doggingom. Csak én vállalok be ilyet?
Figyelt kérdés
A pasim vetette fel az ötletet, elmagyarázta mi ez, és tetszett. A barátnőim közül van aki hozzám se szól miután elmondtam nekik. 20/N2022. aug. 26. 07:20
21/39 A kérdező kommentje:
Igen, de részeg voltam!
2022. aug. 26. 08:04
22/39 anonim válasza:
Hát ez szánalmas.
Ilyen után még a közeledbe sem mennék.
23/39 A kérdező kommentje:
Mint ha mások nem csinálnának ilyet…
2022. aug. 26. 08:08
24/39 A kérdező kommentje:
Pont most házasodnak. Szerintem jó, hogy nem mondtam el nekik, és nem rontottam el a kapcsolatukat.
2022. aug. 26. 08:08
25/39 anonim válasza:
Ha egyszerre, vagy egymás után sok pasi dug, az a gruppen, nem dogging. Mielőtt kamu sztorikat irogatsz, nézz utána a jelentéseknek Sanyika
26/39 anonim válasza:
Büszke lehetsz rá, hogy "nő" létedre részegen más pasiját szopkodod.
Ilyen egy igazi filléres r.banc. Kár hogy nincs ilyen a közelemben, néha jó televerni az ilyet, másra úgysem használható
27/39 anonim válasza:
Emberileg nem tartom vmi sokra az olyanokat, mint te. Amit csinálsz az alapján 0 az önbecsülésed. Ezek után aki ismer és hallott erről tudja, hogy csak egy ribi vagy, egy lyuk a srácoknak. A barátnőid úgyis megtudtak volna, de azért ez nem olyasmi, amivel normális ember dicsekszik. Mondjuk ha szexbol akarsz megélni, ez egész jó reklám.
28/39 A kérdező kommentje:
Legalább a én pasimnak elmondtam, mert már akkor is együtt voltunk!
2022. aug. 26. 08:16
30/39 anonim válasza:
emberek, messzirol sut errol hogy egy provokativ kamu az egesz. ne legyetek mar ennyire fideszesek (=butak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!