Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, Ti, hogyan éltétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, Ti, hogyan éltétek meg az első hármast, ha volt? L22

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Párommal már 4 éve együtt vagyunk, őt az utóbbi időben elkezdte érdekelni a hármas gondolata, 2 fiú 1 lány felállásban. AZt mondja izgatja a gondolat hogy mással láthat. Tény hogy új izgalmat hozhat a kapcsolatba a megszokások után, illetve engem is felcsigáz a gondolat picit.

2022. aug. 25. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tette tönkre kapcsolatomat a hármas, bár az 2 lány 1 fiú felállás volt. Ettől függetlenül nem feltétlenül ajánlom, bár kérdés, hogy ki lenne a harmadik. 23/L
2022. aug. 25. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi nem hármasoztunk hanem doggingot próbáltuk ki.

Nekünk bejött de volt olyan ismerős pár akik emiatt szétmentek.

Szerintem inkább párcserét próbáljátok ki. Az mindenkinek élmény.

2022. aug. 25. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
#1, mi romlott meg a hármas után?
2022. aug. 25. 10:07
 4/6 anonim ***** válasza:
28%
Jobban járna mind kettőtök a 2L 1F felállással.
2022. aug. 25. 10:23
 5/6 anonim ***** válasza:
87%

én minden kezdőnek azt ajánlom, amit mi is csináltunk: menjetek el swingerbe, egy páros estére, egy nívósabb helyre és egyszerűen csak nézelődjetek. Nem kell senkivel beszélgetni, még ha akartok, szexelni sem kell, mert semmi sem kötelező, de kicsit átjön a feeling, amikor körülöttetek sok ember gabalyodását látjátok, a hangokat, a szagokat, a környezetet érzitek. Ha bátrabbak vagytok elsőre, akkor akár nyílt szex is lehet, más emberek mellett (mi is csináltuk, egymás mellett több matrac, mindegyiken 1-1 pár).

Ez azért jó, ha hármason gondolkodtok, mert itt nagyon hamar kiderül, hogy mennyire tűrtök meg embereket magatok mellett. Ha mondjuk látod, hogy valaki stíröli a párodat, vagy esetleg kezdeményez, beszélget vele. Milyen érzés, ha mondjuk a bámészkodás közben valaki végigsimít a hátadon, aki nem a párod. Vagy milyen mikor bámultok valakiket szexelni és akkor ők elkezdenek invitálni, hogy csatlakozzatok.

Az a szuper, hogy teljesen passzív nézelődők is lehettek, nem kell egy szót sem váltani senkivel, ha nem akartok, ha látják, hogy nem vagytok nyitottak, senki nem megy hozzátok, de az érzés átjön. Szerintem a legrosszabb amit csinálhatsz, hogy egyből mélyvíz, beszereztek egy extra beszállót, hotelszoba és hirtelen ott találjátok magatokat egy extra pucér, álló farkú pasival és rájöttök, hogy nagyon nem olyan, mint a fantáziában.

2022. aug. 25. 10:28
 6/6 anonim ***** válasza:
43%

Nem isv lenne gond ha nem férfiként írtad volna ki!

Lány/nő nem hölgyez!

Sok a helyesírási hiba,és a fogalmazásról már nem is beszélek!

2022. aug. 25. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!