Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalon, összeköltözés után az első hónapokban napi hányszor szeretkeztetek?
Figyelt kérdés
2022. aug. 23. 11:40
3/9 anonim válasza:
Az első 6 hónapig
Napi 2-3
Utánna Heti 5
Utánna Heti 2-3
Utánna Heti 1
Utánna havi 2
Utánna 2 havonta
Aztán 5 hónap eltelt 2 dugás közt persze ő mindennap le volt szopva .
Na és ez után kidobtam
Most akkor és azzal szexelek amikor akarok és amennyiszer akarom
5/9 anonim válasza:
Változó. Volt, hogy naponta többször, meg olyan is, hogy 2 hétig nem volt semmi.
6/9 anonim válasza:
4es igen .
Köszi le maradt egy betű
7/9 anonim válasza:
Inkább pluszban egy n betű
Kb hatszor egymás után
8/9 anonim válasza:
Napi egyszer.
Hat éve élünk együtt, így is majdnem minden nap szeretkezünk, vagy csak orálozunk.
9/9 anonim válasza:
Attol függ mennyi időnk van, mennyi kedvünk stb. Mi akkor költöztünk össze mikor ő már egyetem után teljes állásban dolgozott, én is dolgoztam + mesterre jártam még, így nem volt annyi időnk. De kb heti havi 3x jött össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!