Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha ismerkedésnél kiderülne a csajról, hogy nem tud tàrsashàzban élni?
Ebben mi a szexualitás? Dugni sem tudsz, ha nincs kert körülötted?
Amúgy teremtsd meg magadnak, amit szeretnél, ne mástól várd.
Őszinte véleményt kértél, ez az.
Ha osszekoltozol valakivel kozosen kell ingatlant keresnetek, egyutt kell kompromisszumra jutnotok. A pasinak is lehet olyan elvarasa ami neked furcsa.
(Egyebkent pszichologus)
Panelben nőttem fel, de nyaraim kertesházban töltöttem, én sem szeretem a lakótelepet, szóval eddig teljesen rendben van. Legjobb szombat délutáni program a fűnyírás a kellemes időben a friss levegőn... majd utána egy jó kis grillparty ^^.
Viszont ha ezt így kijelenti és tőled várja el, hogy megteremtsd, azt mondanám rá: "hát akkor kisanyám repesszél haza tanulni, utána meg egyetem, diploma, jó állás és akkor válogathatsz, hogy hol akarsz lakni."
Attól függ. Ha pl ismerkedésnél ezt hozná fel, akkor azt gondolnám, hogy egy haszonleső golddigger. Ha kicsit később kiderülne, hogy ez neki egy fontos dolog, akkor pedig az alapján döntenék, hogy van-e még több hasonló rigolyája, vagy csak ez az egy.
Rövidebben: ez az egy dolog önmagában nem probléma, de nem hiszem, hogy ismerkedésnél ezt fel kellene hozni.
Zárt kert a külvárosban.
5-10 milla egy kis házzal kerttel és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!