Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Husisabb lányok, ismerkedésnél nem okoz problémát a súlyotok?
Érzitek-e azt hogy hátrányban vagytok a vékonyabb nőkhöz képest? Szexnél nem okoz-e problémát?
Kérlek, korod, súlyod és magasságod is írd le!
Amíg ismerkedtem, addig kaptam kedves üzeneteket:"Foggyááá le!"Holott senki nem kérdezte az illetők véleményét. Itt is olvasom hasonló kérdések alatt ugyanezt.Így ismerkedik a fene már.Nem érdekelnek az ilyen lények.Én sem írkálom senkinek, hogy de hízzááá máá, mer' olyan sovány vagy, hogy a szél is elfúj.Egyedül jobb, nyugodtabb.Ez a megváltoztatom a másikat mindenáron, mert így nem jön be, ez nekem nem fekszik.Ha nem tetszem, lehet továbblapozni.Nem megyek a Dunának tőle.És nem kell mindenáron kapcsolat sem.Ha majd én leakarok fogyni, akkor majd lefogyok.De nem kényszer hatására.
160/85/öreg nő
Kérdező!
Ki az a marha aki neked ilyet mondott?
A férfiak többsége a husisabb nőt szereti.
Te nagyon el vagy tévedve.
A vékonyakra általában a kiskukisok mennek, mert ugye a husisakat csak csiklandoznák...
30FF
Persze volt olyan és mai napig lesz is . Hátrányban nem vagyunk max a ruha boltban , de ott is csak meg kell találni a megfelelő darabot , ahogy a megfelelő partnert is .
Itt is kapok hideget , s meleget is . De nem érdekes , ha nekem ez egyenlőre jó és tetszik , akkor köszönöm a bántó a szavakat és lépek tovább !
Sexnél? Ugyan ... nekem mindig nagyon jó volt . De hát magához a sexhez is kell a megfelelő partner , ha vékony a nő , ha van mit rajta fogni !
És tudod mit ?
22/93/169
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!