Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nemi erőszakot követ el annak hogyan "működik" a dolog?
#7 #˙8
"Ha valaki értelmesen tudna válaszolni azt..."
"tehát neked az jutott eszedbe ettől a kérdéstől hogy én biztosan azért kérdezem mert erre gerjedek és most kiverem a monitor előtt ??? :DDDDD Idióta"
Mondja az, aki konkrétan azt akarja elolvasni, hogyan zajlik egy szexuális erőszak, csakhogy rángathassa a kis bohócot.
Mivel feltételezem kijártad a 8 osztály, és tudod hogyan működik az erekció, más nemigen marad.
Erre alszol esetleg .
"lennék a válaszra hiszen az én lábam között nincsen fegyver akkor nem lennék beteg :D De így....egy potenciális erőszak tevő nem még használati utasítást adunk a kezébe :DDD kretén"
" de eléképzelhetetlennek tartom hogy amíg pl lefogok valakit és látom rajta hogy minden szellemi és fizikai erejével azért küzd hogy leszálljak róla ilyen körülmények között működne. Sokszor még normál esetben sem működött nekem amikor a lány akarta és csődöt mondtam. "
Nem, nem azért. leírásod alapján fegyvertelen vagy .
"A befejezett nemi erőszak (tehát a merev pénisz behatol a hüvelybe) jellemzően nem a küzdés során történik, hanem amikor az áldozat olyan sokkos állapotba kerül, vagy a fenyegetés miatt engedi magát, vagy egyszerűen elfárad, hogy a tettes már egy passzív testen éli ki a vágyait. Szóval nem úgy kell elképzelni, hogy birkózás közben még meg is dugja az áldozatát."
Köszönöm így már világos. :(
Én tuti kasztrálással büntetném az ilyet.
Vagy betenném egy homokos erőszaktevőhöz, aki rendesen ki is van gyúrva.
De a kérdésre. Aki ilyenre vetemedik, az se elkörcsikeg, se pszichésen nem százas.
Magától az áldozat küzdésétől lesz merevedése, és ahogy írták fentebb az áldozat sem tud a végletekig védekezni.
Ismertem ilyen lányt akit meg akartak erőszakolni. Na az nem bírkózott. Nemes egyszerűséggel szájba vágta a lányt, ott is maradt két foga. De nem ájult el, és ez volt a szerencséje. Úgy tökön rúgta az illetőt, hogy tuti durrantak a golyói.
Hosszas rabeszélésre sem tett feljelentést. És pontosan ez a legnagyobb baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!