Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki nemi erőszakot követ el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nemi erőszakot követ el annak hogyan "működik" a dolog?

Figyelt kérdés
Mármint a bűncselekmény részével nyilván tisztában vagyok de az emberi része érdekel abból a szemszögből aki ezt teszi mással,(Legtöbb esetben egy férfi egy nővel) annak ilyen körülmények között hogyan tud működni a szerszám? Hogy lesz merevedése? Mert én pl bár nyilván soha nem követtem el és nem is tervezek nemileg erőszakolni, de eléképzelhetetlennek tartom hogy amíg pl lefogok valakit és látom rajta hogy minden szellemi és fizikai erejével azért küzd hogy leszálljak róla ilyen körülmények között működne. Sokszor még normál esetben sem működött nekem amikor a lány akarta és csődöt mondtam. Szóval egy ilyen embernek mi játszódik le az agyában hogy megy neki?
2022. aug. 25. 22:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
19%

Soha nem értettem, hogy ilyeneken hogyan lehet gondolkodni.

Beteges.

2022. aug. 25. 22:02
 2/20 A kérdező kommentje:

"Soha nem értettem, hogy ilyeneken hogyan lehet gondolkodni.

Beteges."

Értem, tehát azok az orvos pszichológusok akik ezen gondolkoznak azok is betegek jó tudni. Vagy akik azon gondolkoznak hogy mi vesz rá egy embert hogy megöljön pl egy másikat.

UI: Ha csak azért jöttél ide kommentelni hogy "Jáj nagyon kigyó, jáj jááj de beteg.." akkor jobb ha lapozol.

2022. aug. 25. 22:07
 3/20 anonim ***** válasza:
9%

Ezekszerint nekik van tökük, veled ellentétben .

Amúgy azt írtad tisztában vagy, milyen is ez a bűncselekmény, akkor pontosan kéne tudnod, hogyan is történik .

2022. aug. 25. 22:08
 4/20 anonim ***** válasza:
17%

Túlzás a te szórakozásodat összehasonlítani bármelyik orvos / pszichológus munkájával .

Eleve téged csak a szexuális része érdekel, már itt bukott .

2022. aug. 25. 22:11
 5/20 A kérdező kommentje:

"Amúgy azt írtad tisztában vagy, milyen is ez a bűncselekmény, akkor pontosan kéne tudnod, hogyan is történik ."

Nem, én azt kérdeztem hogyan áll fel valakinek a farka ilyenkor pontosabban hogyan tud. Nem hiszem hogy önmagában azért mert van tökük, neked is van gondolom de valószínűsítem hogy te sem lennél képes megerőszakolni egy nőt. Vagy tévedek? (hogy ilyen szájbarágósan is leírjam a részedre..

2022. aug. 25. 22:12
 6/20 A kérdező kommentje:

"Eleve téged csak a szexuális része érdekel, már itt bukott ."

Ez a te premisszád. Érdekelnek az emberek. Nem farkamat verem rá ha erre vagy kíváncsi... Vagy neked ez jut erről eszedbe?? Ki a beteg?

2022. aug. 25. 22:13
 7/20 A kérdező kommentje:
tehát neked az jutott eszedbe ettől a kérdéstől hogy én biztosan azért kérdezem mert erre gerjedek és most kiverem a monitor előtt ??? :DDDDD Idióta
2022. aug. 25. 22:14
 8/20 A kérdező kommentje:
Ha valaki értelmesen tudna válaszolni azt megköszönném.
2022. aug. 25. 22:14
 9/20 A kérdező kommentje:
De ha azt hazudtam volna hogy nő vagyok és érdekel hogy az erőszakoló férfiak hogyan tudnak nőket erőszakolni mi ennek a pszichológiaája hogy ők ilyenek akkor érdemes lennék a válaszra hiszen az én lábam között nincsen fegyver akkor nem lennék beteg :D De így....egy potenciális erőszak tevő nem még használati utasítást adunk a kezébe :DDD kretén
2022. aug. 25. 22:17
 10/20 anonim ***** válasza:
89%
A befejezett nemi erőszak (tehát a merev pénisz behatol a hüvelybe) jellemzően nem a küzdés során történik, hanem amikor az áldozat olyan sokkos állapotba kerül, vagy a fenyegetés miatt engedi magát, vagy egyszerűen elfárad, hogy a tettes már egy passzív testen éli ki a vágyait. Szóval nem úgy kell elképzelni, hogy birkózás közben még meg is dugja az áldozatát.
2022. aug. 25. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!