Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ,mi a véleményetek arról ha pasitok ,pénisz köpenyt használ aktus közben?
Azt nem tudom, hogy a pasik mit éreznek pontosan benne. Bár elvileg úgy van kialakítva a dolog, hogy az övék is áll benne végig, és ahhogy mozgatja ki-be, belül az ő péniszét is izgatja. Nőként meg más érzés ugyan, mint a valódi pénisz, de azért egy sima dildónál mindenképpen jobb. Arról nem beszélve, hogy így legalább a közösülés minden egyéb tekintetben is olyan, mint rendesen: látjátok, halljátok egymást; a testetek összeér közben; a pasi rendesen, a testével irányíthatja a ritmust. Össze se lehet hasonlítani azzal, amikor egy dildót dugsz fel magadnak.
4: kevesebbet érzünk benne, és pont ez az előnye. Nekem legalábbis olyan van amiben alig érzek valamit. Olyan mint egy nagyon vastag óvszer lenne rajtad ráadásul a makk környéke full ki van párnázva szóval minimális az inger. Kb bármeddig bírom ha ez van rajtam és a barátnőm ezt nagyon élvezi is..
Nyilván kicsit hasonlíthat érzésre egy dildohoz de maga a szex meg olyan mint normális módon.
Igazából ami nagyon más ebben az a férfiaknak agyában zajlik. Legalábbis nekem nagyon fura, a nagy akció hevében néha fura érzés hogy dugok ezerrel és alig érzek valamit.. mintha nem is a saját farkammal dugnék, és mégis.. miután a barátnőm 1-2x már elélvezett, már nagyon kívánom az orgazmust és ilyenkor jön a neheze. Tolom ezerrel és el is fáradok rendesen, közben látom h a barátnőm is kezd fáradni és bepánikolok h mindjárt vége a menetnek, ettől persze kizökkenek és méginkább nem tudok elélvezni.. Van hogy így 45 perc után egyszercsak szól a barátnőm hogy ő elfáradt.. vagy egy újabb orgazmus után csak elterül és piheg. Ilyenkor 2 opció szokott lenni: kézzel/szájjal eljuttat a csúcsra, vagy csak nevet rajtam, h milyen ironikus, hogy a nagy érzéstől és a hosszú menettől ő háromszor is hatalmasat élvezett, én meg nem tudok elélvezni... és h másnap újra próbálkozhatok, mármint elélvezni, mert magamnak nem verhetem ki addig (minél jobban fel vagyok izgulva, annál jobban teljesítek szerinte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!