Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ,mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ,mi a véleményetek arról ha pasitok ,pénisz köpenyt használ aktus közben?

Figyelt kérdés
Ha Kicsi pénisze vagy nem elég vastag ,elmegy még pénisz köpeny?
2022. aug. 25. 20:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Extrának jó, de tudja használni a nélkül is.
2022. aug. 25. 20:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igy van.az csak egy pluszt ad a nőnek, már aki kivánja. Én is szoktam használni ha a partnerem kéri. F
2022. aug. 25. 21:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván olyan sosem lesz vele, mint egy rendes méretű húsvér pénisszel, de számomra ez alapvetően inkább pozitívum, ha egy igazán kis mérettel rendelkező pasi, aki tudja magáról, hogy kicsi neki, hajlandó rendszeresen felvenni ilyesmi segédeszközt azért, hogy az együttlét ne csak neki legyen jó, hanem a párja számára is élvezetes legyen.
2022. aug. 29. 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Amúgy eddig nem tudtam, hogy ilyen létezik, de miben más érzés ez, mintha masztiznátok egy műbrokival? Pasik meg éreznek benne valamit?
2022. szept. 16. 15:30
 5/11 anonim ***** válasza:
93%

Azt nem tudom, hogy a pasik mit éreznek pontosan benne. Bár elvileg úgy van kialakítva a dolog, hogy az övék is áll benne végig, és ahhogy mozgatja ki-be, belül az ő péniszét is izgatja. Nőként meg más érzés ugyan, mint a valódi pénisz, de azért egy sima dildónál mindenképpen jobb. Arról nem beszélve, hogy így legalább a közösülés minden egyéb tekintetben is olyan, mint rendesen: látjátok, halljátok egymást; a testetek összeér közben; a pasi rendesen, a testével irányíthatja a ritmust. Össze se lehet hasonlítani azzal, amikor egy dildót dugsz fel magadnak.

2022. szept. 17. 17:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem átlagos, de van hogy felveszem ha ugy kivánja a partnerem
2022. szept. 17. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:

4: kevesebbet érzünk benne, és pont ez az előnye. Nekem legalábbis olyan van amiben alig érzek valamit. Olyan mint egy nagyon vastag óvszer lenne rajtad ráadásul a makk környéke full ki van párnázva szóval minimális az inger. Kb bármeddig bírom ha ez van rajtam és a barátnőm ezt nagyon élvezi is..

Nyilván kicsit hasonlíthat érzésre egy dildohoz de maga a szex meg olyan mint normális módon.

Igazából ami nagyon más ebben az a férfiaknak agyában zajlik. Legalábbis nekem nagyon fura, a nagy akció hevében néha fura érzés hogy dugok ezerrel és alig érzek valamit.. mintha nem is a saját farkammal dugnék, és mégis.. miután a barátnőm 1-2x már elélvezett, már nagyon kívánom az orgazmust és ilyenkor jön a neheze. Tolom ezerrel és el is fáradok rendesen, közben látom h a barátnőm is kezd fáradni és bepánikolok h mindjárt vége a menetnek, ettől persze kizökkenek és méginkább nem tudok elélvezni.. Van hogy így 45 perc után egyszercsak szól a barátnőm hogy ő elfáradt.. vagy egy újabb orgazmus után csak elterül és piheg. Ilyenkor 2 opció szokott lenni: kézzel/szájjal eljuttat a csúcsra, vagy csak nevet rajtam, h milyen ironikus, hogy a nagy érzéstől és a hosszú menettől ő háromszor is hatalmasat élvezett, én meg nem tudok elélvezni... és h másnap újra próbálkozhatok, mármint elélvezni, mert magamnak nem verhetem ki addig (minél jobban fel vagyok izgulva, annál jobban teljesítek szerinte)

2022. szept. 27. 13:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Péniszköpeny minöségben melyik legjobb márka?pl;X-tension?pénisz köpenyben melyik méret felel meg?
2022. szept. 30. 05:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Fiatalabb koromban még nem létezett ilyen cucc , legalábbis nem hallottam róla . Szivesen használtam volna , bár nem voltam rossz méret (16/4,5) , de szülés után eléggé harangoztam az asszonyban .
2022. dec. 29. 19:42
 10/11 Eric Griffin ***** válasza:
#7 elég jól lecsicskit a csajod. 2-3-szor elmegy és ha úgy tartja kedve akkor kirohog hogy neked nem sikerült. Meg mi az hogy nem verheted ki, mert akkor jobban teljesítesz. Nem tudom ki a gázabb, a csajod vagy te hogy ezt hagyod
2023. febr. 18. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!