Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha valaki büszke péniszére nem szégyelli neki mekkora és nem érdekli mások véleménye?
Ha büszke rá, az gáz. Nem teljesítmény vagy erőfeszítés, amire büszkének kellene lenni.
Ha nem szégyelli és nem érdekli mások véleménye, az oké.
Bizony gáz ha büszke rá, mert azt a természet adta, nem az ő munkája által lett teremtve.
De ha büszke rá akkor már az azt jelenti hogy dicsekszik is vele, na ez meg főleg gáz és szégyen.
Folyt:
Szerintem ez nem gaz, en irigyeltem ezert.
"Bizony gáz ha büszke rá, mert azt a természet adta, nem az ő munkája által lett teremtve."
Hány nőtől hallottam már, hogy büszke a mellére, vagy seggére, vagy a mosolyára, stbstb. :D
Gondolom ez nem gáz, kettős mérce lvl 99 :D
"Az a gáz, hogy ennyit foglalkoztok a farkatokkal."
Ti állandóan a csöcsötökkel meg a seggetekkel foglalkoztok, képesek vagytok órákat kotlászkodni a tükör előtt, hogy melyik ruha domborítja ki a legjobban :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!