Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy közeli kollégád rendszeresen csalná az asszonyt és ezzel el is dicsekedne, magyarán büszke lenne rá, lebuktatnád?
Ha férfi vagy, akkor nem.
Ha nő vagy, akkor iszonyú ostoba a kollégád, mert más idegen nőknek nem szabad dicsekedni a megcsalásról.
Mindenképpen!!!
Kérlek buktasd le!!!
Az a nő jobbat érdemel egy ilyen féregtől!!
Miért buktatnám le? Nem ártott nekem semmivel, s ha meg tenném, nekem akkor se lenne jobb. Max szólnék neki, hogy ne nagyon dicsekedjen, mert könnyen lebukhat.
Ha kicsit mocsok akarok vele lenni, akkor esetleg kifaggatnám mi a pontos helyzet otthon, s a tudás előnyével ráhajtanék az asszonyára.
Itt is látszik, hogy az ostoba nők igazi házmester-mentalitású, social justice warrior komcsik :D
Dehogy buktatnám le, alapelvem, hogy nem avatkozok bele más emberek magánéletébe, mert egyrészt egyáltalán nem érdekel, másrészt nem is az én dolgom.
Volt ilyen kollégám, aki össze-vissza csalta a feleségét, és ugyanúgy rendszeresen ezzel hencegett ráadásul.
De simán ignoráltam az ilyen dumáit, nem vettem róla tudomást.
Mert nem érdekel a magánélete egyáltalán.
Ahogy az se érdekel, amikor valaki azzal menőzik, hogy milyen jól betéptek tegnap este - nem szaladok a rendőrségre bemószerolni, ő dolga.
Ahogy az se érdekel, ha valaki azzal menőzik, hogy egy este 3x csinálja meg az asszonyt.
És az se érdekel, ha valaki azzal menőzik, hogy engedély nélkül pecázott a hétvégén.
Nem kicsit jobb hely lenne a világ, ha nem léteznének olyan f-szkalap emberek, akik folyton bele akarnak ugatni mások magánéletébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!