Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nő választhatna hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő választhatna hogy egy adott férfihez tartozó két pénisz méret közül akkor melyiket választaná? A 15 cm-est vagy a 20 cm-est?

Figyelt kérdés

Melyikbe ülne a bele?

A 15cm-est biztosan mert az kis édes, nem?

Mert a nagy az fáj az nem jó..meg nem is szeretik a nők

2022. aug. 25. 14:12
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
31%

4 es vagyok!

18 cm és 5cm széles, 14,5cm a kerülete! :)

2022. aug. 25. 14:23
 12/38 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező, és a másik?
2022. aug. 25. 14:24
 13/38 A kérdező kommentje:

Nincs másik xd

Azért tettem fel így a kérdést mert ha azt kérdeztem volna csak hogy a 15 cm elég? Akkor azt a választ kaptam volna hogy a normális értelmes pasihoz tartozó akármilyen jó. Ez mellébeszélés.

Melyik a jó? A kis öngyújtó vagy a faldöngető méret?

2022. aug. 25. 14:27
 14/38 anonim ***** válasza:
97%

Kettő között, ez egyértelmű.

A 20 cm, a 15 cm átlag, de dobhatna a 15 cm-en egy 2 cm-t.

Persze, ezek számok. Plusz 5cm feletti vastagság is azért már be tudja tenni a kulcsot. :)

2022. aug. 25. 14:28
 15/38 anonim ***** válasza:
72%
Persze nem a legnagyobb az a 15 cm, de jóhogy kicsinek látod mikor távolról nézed, felülről. Sokkal kisebbnek tűnik, mint ami valójában. Ha esetleg bevállalalós vagy és tusolsz, a bepárásodott üvegre rányomod a brét és lehajolsz megnézni, mindjárt máshogy fogsz rátekinteni mekkora is az :D
2022. aug. 25. 14:30
 16/38 A kérdező kommentje:

15 cm és 17 cm között azért van különbség valljuk be. Sőt ha még picit vastagabb is.

De ha meg ránézek egy vonalzóra és megnézem mennyi az 2 cm akkor meg felteszem a kérdést h ez lenne a boldogság kulcsa?

2022. aug. 25. 14:30
 17/38 A kérdező kommentje:

15 ez igaz.

Vagy kiönteni gipsznek. És akkor úgy arcközelségben szemügyrevenni.

2022. aug. 25. 14:32
 18/38 anonim ***** válasza:
83%

Meg kell nézni mekkora az átlag vibrátor méret. 13-16 cm-esek. A 20 cm már XL-nek számít.

Nekem 16 cm, és volt már olyan csaj aki azt mondta h ez neki túl nagy és fáj ha benyomom. Igaz, apró termetű csaj volt (bár ez nemtom mennyit számít ezesetben)

A barátnőm 175 cm (én 182 vagyok) és nem csontsovány inkább mondjuk úgy csinosan molett. Az ilyen lányoknak elméletben kell a nagy dákó. De ő tökéletesen meg van vele elégedve. Egy szex shopban jártunk, ki volt rakva a kb 20 cm-es műfallosz. Azt mondta nincs az a pénz amiért egy ilyen nagyot feltolna magának, már a gondolata is fájdalmas.

2022. aug. 25. 14:50
 19/38 anonim ***** válasza:
96%

14 voltam, de a 20 cm-t akartam nagynak írni. Felesleges. Nem mindegyik nőnek kellemes, főleg ha nem hosszú annyira hüvelyük.

Tessék, kiegészítettem a válaszomat. :)

2022. aug. 25. 14:50
 20/38 anonim ***** válasza:
96%

Minek tetted fel a kérdést? Az első felében annyi van, hogy a nők ne tudják mondani, hogy a személyiség számít. A másik felében meg magadat győzködöd, hogy jó lesz ekkora is.

Nem kell ide feljönnöd megerősítésért, jó lesz az ami van, úgyse tudsz vele mit csinálni. Bőven elég lesz.

2022. aug. 25. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!