Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő választhatna hogy egy adott férfihez tartozó két pénisz méret közül akkor melyiket választaná? A 15 cm-est vagy a 20 cm-est?
Melyikbe ülne a bele?
A 15cm-est biztosan mert az kis édes, nem?
Mert a nagy az fáj az nem jó..meg nem is szeretik a nők
4 es vagyok!
18 cm és 5cm széles, 14,5cm a kerülete! :)
Nincs másik xd
Azért tettem fel így a kérdést mert ha azt kérdeztem volna csak hogy a 15 cm elég? Akkor azt a választ kaptam volna hogy a normális értelmes pasihoz tartozó akármilyen jó. Ez mellébeszélés.
Melyik a jó? A kis öngyújtó vagy a faldöngető méret?
Kettő között, ez egyértelmű.
A 20 cm, a 15 cm átlag, de dobhatna a 15 cm-en egy 2 cm-t.
Persze, ezek számok. Plusz 5cm feletti vastagság is azért már be tudja tenni a kulcsot. :)
15 cm és 17 cm között azért van különbség valljuk be. Sőt ha még picit vastagabb is.
De ha meg ránézek egy vonalzóra és megnézem mennyi az 2 cm akkor meg felteszem a kérdést h ez lenne a boldogság kulcsa?
15 ez igaz.
Vagy kiönteni gipsznek. És akkor úgy arcközelségben szemügyrevenni.
Meg kell nézni mekkora az átlag vibrátor méret. 13-16 cm-esek. A 20 cm már XL-nek számít.
Nekem 16 cm, és volt már olyan csaj aki azt mondta h ez neki túl nagy és fáj ha benyomom. Igaz, apró termetű csaj volt (bár ez nemtom mennyit számít ezesetben)
A barátnőm 175 cm (én 182 vagyok) és nem csontsovány inkább mondjuk úgy csinosan molett. Az ilyen lányoknak elméletben kell a nagy dákó. De ő tökéletesen meg van vele elégedve. Egy szex shopban jártunk, ki volt rakva a kb 20 cm-es műfallosz. Azt mondta nincs az a pénz amiért egy ilyen nagyot feltolna magának, már a gondolata is fájdalmas.
14 voltam, de a 20 cm-t akartam nagynak írni. Felesleges. Nem mindegyik nőnek kellemes, főleg ha nem hosszú annyira hüvelyük.
Tessék, kiegészítettem a válaszomat. :)
Minek tetted fel a kérdést? Az első felében annyi van, hogy a nők ne tudják mondani, hogy a személyiség számít. A másik felében meg magadat győzködöd, hogy jó lesz ekkora is.
Nem kell ide feljönnöd megerősítésért, jó lesz az ami van, úgyse tudsz vele mit csinálni. Bőven elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!