Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha csak a pénisz szempontjából kéne választani akkor melyik típust választanátok?A metéltet vagy a fitymásat?Hangsúlyozom a péniszhez tartozó egyént nem látnátok csak a két péniszt egymás mellett.(Mindenképpen választani kell az egyiket)
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 20:54
2/10 anonim válasza:
Csakis metéltel jövök össze amúgy is🤷🏻♀️
3/10 anonim válasza:
Csakis bőrös:) könnyebb (számomra) kényeztetni és szebbnek is látom sokkal
24N
4/10 anonim válasza:
Nekem csak olyan kell, amelyiknek megvan a sapkája.
5/10 anonim válasza:
Szexuális szempontból mindegy, érzetre nem nagyon lesz különbség. De látványra egyértelműen fitymás. Nekem jobban bejön vizuálisan is, és jobban tudom kezelni orálnál. De ha egészségügyi oka van, akkor legyen csak metélt, egy elhanyagolt fitymaszűkületes szóba se jöhet.
6/10 anonim válasza:
Egyiket sem, csak pénisz alapján nem tud vonzó lenni senki.
7/10 anonim válasza:
Én meg még nem is láttam élőben metélt farkat 🤷♀️
8/10 anonim válasza:
Egyértelműen a fitymás. Az a természetesebb, így a szebbnek is érződőbb.
10/10 anonim válasza:
Megoszlanak a vélemények. Ezek szerint bármilyen is vagyok, a lányok kb. felének nem tetszenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!