Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzóbbak a más rasszhoz tartozó nők?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a latinokra, vagy a kelet-ázsiaikra. A négerek nekem nem jönnek be, de valakinek biztos. Sok férfi vonzódik hozzájuk. Miért? Másabbak? Vagy mi váltja ki ezt?2022. júl. 19. 14:18
1/16 anonim válasza:
Számomra nem vonzóbbak egyáltalán
2/16 A kérdező kommentje:
Nekem is a fehér nők jönnek be, de nem ez az általános.
2022. júl. 19. 14:20
3/16 anonim válasza:
A fehér nőknek meg a nagyfarkú négerek jönnek be, nem mondom hogy mindenkinek, de 10-ből 7 biztos kipróbálná, bevallani persze nem sokan fogják.
4/16 anonim válasza:
Miért van az hogy egyeseknek ízlenek a tengeri herkentyűk mást meg már a szaga is kiráz? Ízlésnek hívják a dolgot. A más rasztnak van egyfajta kuriózum, különleges "feelingje" ezért vannak sokan rákattanva - mert itthon viszonylag ritka.
5/16 anonim válasza:
Nőként engem egyáltalán nem vonz a többi rassz. A feketék főleg nem hiába van 25 centis kígyójuk.
6/16 anonim válasza:
Vannak erre vonatkozó, tudományos igényességűnek azért nem nevezhető adatok, pl: [link]
7/16 anonim válasza:
Én nő vagyok, de sem a feketék, sem a latinok nem vonzanak, a közel-keletiek sem. A távol-keletiek között akadnak jók, de nem a divatos BTS kislányok. Szóval maradnak a fehérek - bár én meg ázsiai származású vagyok, ha úgy vesszük más rassz vonz, de mivel majdnem mindig itt éltem, ez a normális. :D
8/16 A kérdező kommentje:
#6 ez egy tök érdekes ábra, köszi hogy belinkelted!
2022. júl. 19. 15:32
9/16 anonim válasza:
7es: megkérdezhetem, konkrétan milyen származású vagy?
10/16 anonim válasza:
6os: jó ez az ábra, de szerintem a számok nem stimmelnek. Pl. a latin nők legnagyobb része fehér férfit akar, de ez csak 5%? 5% nem lehet a legnagyobb rész... Sok helyen ki sem írja, a % jelet, akkor azok milyen számok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!