Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vonzóbbak a más rasszhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzóbbak a más rasszhoz tartozó nők?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a latinokra, vagy a kelet-ázsiaikra. A négerek nekem nem jönnek be, de valakinek biztos. Sok férfi vonzódik hozzájuk. Miért? Másabbak? Vagy mi váltja ki ezt?

#nők #latin #ázsiai #sötétbőrszín
2022. júl. 19. 14:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 nem kell 100%-ot kiadnia
2022. júl. 19. 15:46
 12/16 anonim ***** válasza:
11: de igen.
2022. júl. 19. 15:49
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 szerintem ez egy hiba akkor. A minimum szám 26% lenne a highest response rate-re négy választási lehetőségnél, ami csak a Black->Asian viszonylatra áll.
2022. júl. 19. 16:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Itt van hozzá a cikk, miszerint a Tinderhez hasonló Fb randiappban gyűjtötték az adatokat, hogy egyes rasszhoz tartozó emberek hány százaléka válaszolt igennel bizonyos rasszúak képeire.

[link]

7. vagyok, japán.

2022. júl. 19. 23:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Azt hiszem értem már az ábrát. Pl a latin nők 2,6%-a mond igent a fekete férfiakra. Eszerint ennél kevesebben mondanak igent a többi rasszra, azaz max 2,5%. Így 3x2,5+2,6=10,1, tehát a latin nők max 10,1%-a mond igent bárkire is. Vagyis tényleg nem kell kiadnia a 100%-ot.

És az is nagyon jól látszik a számokból, hogy a férfiak nagyobb %-ban mondanak igent bárkire is, mint a nők... :D

2022. júl. 20. 09:22
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 Igen, de szemantikailag neked volt igazad, mivel az ábra magyarázó szövege azt mondja, hogy az igenek aránya mi volt az egyes rasszok esetében (magyarul az igenek = 100%), nem az összes válasz esetében. Mondjuk ez kicsit megkérdőjelezi a kutatás hitelességét, de azért nem nagyon.
2022. júl. 20. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!