Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, tiniként nektek nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, tiniként nektek nem volt tényleg soha semmi fiús élményetek?

Figyelt kérdés
Csak mert minap iszogatás közben szóbakerült sok dolog így az is, hogy ki mikor mit csinált. Én elmeséltem, hogy nálunk a foci edzésen volt hogy 4-5 srác együtt kivertük 14 évesen. Aztán szintén 14 körül voltam mikor egy haver lesz-pott. Én őt nem. Kérdezte akarom-e tudni milyen és igent mondtam. Közbe néztem a poreszt. Aztán mégse lettem tőle meleg vagy ilyesmi. Legalábbis nem keresek srácokat hogy jaj lekapna-e... Igaz sose gondoltam úgy, hogy számít ki van a végén ha csukva a szemed, de most ez lényegtelen. A lényeg, hogy tényleg ez ritka? És jelzem sose kerestem ilyen dolgokat csak jöttek. Sőt egyetemen is a koliban volt hogy dugtunk hárman egy csajt és láttuk egymás farkát állva, stb. Nem tartom ezt gáznak.
2022. aug. 24. 15:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Részegen egy haverom bekapta így tudtam meg hogy meleg. Ha már bekapta hagytam magam. Aztán paráztam, hogy ugye nem meséli el senkinek :D Egyébként élveztem de nem mertem újra kérni tőle.
2022. aug. 24. 16:23
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos volt. Mostoha tesóm zaklatott 1 éven át. Én 12 éves kissrácként vele aki 16 volt.
2022. aug. 24. 16:30
 13/29 anonim ***** válasza:
Hát nekem semmi nem volt de tényleg semmi.
2022. aug. 24. 16:32
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak olyan volt hogy felelsz vagy merszben csókot kellett adnia egy srácnak nekem. Illetve egy másik srácnak meg kellett mutatnia állva a farkát. De ezek szerintem nem olyan huha meleges storyk.
2022. aug. 24. 16:35
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi anno nyolcadikba közös zuhanyzóba vertük ki és spriccverseny is volt
2022. aug. 24. 17:11
 16/29 anonim ***** válasza:
69%
Privátban én tudok mesélni dolgokat ha valakit érdekel
2022. aug. 28. 11:11
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi a pályán szopattuk egymást,az öltözőben már nem kellet buzulni.

Na jó ott sem. Nálunk ez nem volt jellemző.

2022. aug. 31. 16:29
 18/29 Magyarország jobban teljesít válasza:
44%
fúúúj
2022. aug. 31. 20:50
 19/29 anonim ***** válasza:
30 éves koromig semmi ilyen nem volt. Utána is csak csók srácokkal egy olyan bulin, ahol az emberek egy része biszex vagy meleg volt, és csak így tudtam bekerülni a csajokhoz.
2022. szept. 1. 06:56
 20/29 Lazy Lover ***** válasza:
100%
De volt sőt sok haveromnak volt még is család apák lettek mivel a legtöbb nő lezbizett már a legtöbb férfi meg homosexelt
2022. szept. 1. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!