Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg, kegyetlen, de élvezetes vágy a 4-es szintű aranyér dugás?
Ha csak nem mazoista a csaj, akkor minden esetben borzasztóan fájni fog neki az anál szex.
A 4-es szintű aranyér a végső stádiuma az aranyérnek ami már műtétet igényel.
Olyan nagy, hogy jelentősen megszűkíti a végbél járatot.
Elgondolkodtam rajta, de nem vagyok szadista, csak a gondolat erejéig, milyen érzés lehet egy megduzzadt, begyulladt érrel ellátott segg lyukat dugni?
Biztosan rohadtul szűk és élvezetes lehet annak aki nem veszi figyelembe, hogy a nő Vérzik és valszeg sírni is fog.
Áh ezt még olvasni is fájt..
Tévhit hogy a mazonak nem fáj .
Fáj az csak élvezik.
De szerintem egy ilyen szintű fájdalmat már nem lehet ..
Aki meg ezt megcsinálná egy lánnyal és tönkre tenni ugyan ezt megcsinálnám vele .
Gondolkodjunk már . Egy életet tennél tönkre vele
Domináns Férfi vagyok de egy ilyen dolgot azért már nem. Több okból is!
Ok hogy ha dugom a nőt és közben borzasztóan vérezni kezd, vagy ha ordít a fájdalomtól, vagy kórházba kell vinni ez miatt és számtalan ok. Viszont azt te közöd neki, a fájdalmat, vérzést stb. Inkább kihagyom, majd ha még műtötték és "gyógyult" lesz, persze ha akarja. Aki ilyen szintű beteg és akarja a popsit akkor ott már kur.va nagy probléma van fejben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!