Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a Hölgyek akiknek volt már szexuális élmények mondjuk 3-nál több férfival egyszerre...ők hogy bírják ezt ? Tényleg élvezetes volt végig ? Nagyon elfáradtatok ?
Férfiként én is így gondolnám. De itt néha vannak Hölgyek akik azt állítják hogy 6 férfival szexeltek egesz éjszaka és hogy milyen jó volt...
Feleségem nem bírná az tuti :D
2
Én is próbáltam már ötöt. De már a szopásra is nehéz figyelni, a két kezemben meg hát na... Nekik sem hiszem, hogy ez élvezetes, csak esetleg merev marad amíg cserélnek. De akárhogy is, nekem két pasinál több nem komfortos. A kettő sem mindegy mit és hogyan. De biztos én vagyok különc...
😄
Én már sokszor voltam 2-8+1 többesben. Olyan nőkkel (párokkal) voltunk eddig mindig, akik tudták, hogy mit keresnek...
Olyan viszont volt többször, hogy nem jött össze a kért létszám és 2-3+1 akciók után a nő mondta, hogy nem elégült ki, pedig 1,5 óráig simán csináltuk. Nem vagyunk egyformák, bírják ezek a nők, hidd el.
F37
#6: Köszönöm érdekes és hasznos válaszodat :)
Fantasztikus Nő vagy hogy ennyi "bikával" is elbírsz :)
Egyszer volt szerencsém egy ilyen sok pasi és egy nős egész hétvégés rendezvényre elmenni. Nagy vonalakban ugyanazt monda a nő amikor tudtam vele beszélni is mint a 6. válaszoló.
Annyiban egészíteném ki, hogy ahol voltam ott a pár kb fél évente tart egy ilyen bulit, ott kiélik mind a ketten magukat. Ott a női fél imádja ha érzi hogy kívánják a férfiak és mindenhol ott vannak, ezért a péntek esti része az szokott lenni hogy ott a nő plusz a pasik és mindent lehet a lényeg hogy ahova csak nyúl merev farok legyen. Másnap egész nap kisebb nagyobb csapatokban volt szex, hol csak hármas hol 6-8 pasi. Sok sok síkosító fogyott, és még több óvszer.
Ők az elmondásuk alapján kb havonta jártak valamilyen szex partira.
Szóval tényleg vannak ilyenek, de rajta kívül még én is csak olyannal találkoztam személyesen aki 2 pasinál többel nem bírt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!