Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi teheti élvezetessé a magasságkülönbséges szexet?
30 centi van köztünk, pl emiatt a zuhanyban esélytelen, a pozok nagy része is. Amikor csókol, el sem érem a péniszét, ha meg lejjebb megyek, a fejtetőmet nézi.
Tippek, trükkök, pózok?
Nekem (185 cm), volt 153 cm barátnőm/ menyasszonyom.
Nálunk semmi gond nem volt ilyen tekintetben...
Az ágyban a legjobb volt ezidáig, szopni lehet ülve, félig fekve oldalt, lovagolni lehet, kutya is ment, szóval egy kis kreativitással minden oké lehet.
tényleg annyira nem tud begerjedni egy misszionáriusban, hogy csók és dugás menjen egyszerre?
Gondolom a kutya és hasonlók azért mennek.
Talán ebben a szituban a kanál menne a legjobban, mert nálam meg ott az a baj, hogy nyakáig érek fel a páromnak kanálban, pedig én is magasabb vagyok, de ott magasabbnak kell lenni.
Még talán király póz az, amikor te ülsz/fekszel (pl asztal), ő pedig áll
Akkor most mondom neked a választ: Felállsz valami dobozra, aztán úgy toljátok hátulról. Egyszer... egyszer "ismerkedtem" olyan magas csajjal, aki 2-3 centivel volt csak alacsonyabb nálam. Hát sajnos nem próbáltuk ki állva a szexet. Azóta is bánom, ritka lehetőség lett volna (mivel hogy elég magas vagyok)
Na szóval vagyfelállsz valamire, vagy ő kap fel és úgy rakja be. Remélhetőleg a fizikai ereje is megvan, nem csak 1 szál bél. Zuhanyzóban meg lehetne próbálni felállni a zuhanytálca peremére. Vagy egy alacsonyabb belsejű fürdőkádban is bepucsíthatsz, ha ő kint van, és onnan tol.
Nekem általában alacsony pasijaim voltak, de mennyit agyaltam már ezen.
Nem, mintha annyira akarnék állva szexelni, de egy sima misszionárius pózban is úgy kepzelem, mivel a felsőteste is hosszabb, hogy jön össze a csók közben?
Gondolom ha a nő van lovagló pózban a férfi meg ül, úgy oké. De a többi?
Meg talan magas férfinél működik, hogy feltesz a pultra, és úgy csinálni.
Na ki kell próbálnom egy magasat..
"Nekem általában alacsony pasijaim voltak, de mennyit agyaltam már ezen.
"
Ez centibe mekkora?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!