Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem okoz problémát szexben a magasságkülönbség?
Figyelt kérdés
160cm nő 190-200cm férfival még kényelmesen szexelhet?2022. jún. 25. 21:45
1/12 anonim válasza:
némelyik póz elég kényelmetlen lehet
2/12 anonim válasza:
147 cm vagyok, barátom 190, lovagláson kívül minden kényelmes.
3/12 anonim válasza:
Vízszintesen nem hinném, hogy ez gondot okozna!
4/12 anonim válasza:
Engem magasság különbség nem sok mindenben hátráltatni, inkább élvezném.
5/12 anonim válasza:
Ki kell tapasztalni, hogy melyik pózban kényelmesebb. Szerintem egy misszionáriussal baj nem lehet, míg a 69 ekkora különbségnél már problémásabb
6/12 anonim válasza:
Na a kis picha törpék miatt nincs a 180+ os lányoknak magas barátjuk. Mert a törpilláknak sem elég a 170es pasi a kettős létra kell. :/
7/12 anonim válasza:
Póz kérdése! Na és persze, hogy hogyan álltok hozzá! Ha mindketten szeretnétek, nem okozhat gondot!
8/12 A kérdező kommentje:
Többen is kérdeztek privátban,igen én vagyok a 160 cm nő. Bejövünk egymásnak egy magas scráccal, még nem volt semmi,csak beszélünk néha,de azért elgondolkoztam a dolgon.
2022. jún. 26. 17:13
9/12 anonim válasza:
#6 Na és mi lenne akkor, ha nem akarna minden nő - még a 180+ cm-es is - egy fejjel magasabb pasit magának...?
10/12 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy a nőknek egy erős magas férfi, pont ugyan úgy szexi, mint a férfiaknál egy nagymellű vékony kerek fenekű aprócska lány. De egyébként tök logikus, én is iszonyúan be indulok egy aprócska, törékeny, formás nő láttán, és másra sem tudok gondolni csak arra hogy milyen jólesne meggyurmázni, forgatni és hajtogatni😋. Egy igazi masszív kannak érezném magam, amíg ő élvezné az erőt, és a biztonság érzését. Ez amolyan win-win szitu szerintem. Kétlem hogy ne vállna előnyötökre inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!