Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vettem észre vagy tényleg egyre több fiatal lány nem hord melltartót?
Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 21:27
11/19 anonim válasza:
Biztos azért, mert neki szokatlan.
Majd megszokja.
12/19 anonim válasza:
Igen, határozottan többen.
És hát csajok az a helyzet hogy szexi, nyilván ugyanúgy viselkedek, de attól még észre veszem és néha oda sanditok nem túl feltűnően. Tudom hogy nektek zavaró, úgyhogy próbálom minimalizálni, de hát érzéseim attól még vannak.
13/19 anonim válasza:
Mi köze a feminizmusnak ahhoz, hogy van-e egy nőn melltartó?
14/19 anonim válasza:
A feminizmus segít valamit abban, hogy ne legyen neki kötelező ész nélkül követni a divatot, vagy a társadalmi elvárásokat. Egy öntudatos nőnek jogai vannak, és tartása.
15/19 anonim válasza:
És a melltartóviselés az valami divatos hóbort?
16/19 anonim válasza:
Nem, hanem kényszer. Amerikai prűd elvárás.
Ott még nullás melltakarókat is csinálnak, annyira kötelező.
17/19 anonim válasza:
Némelyik nőnek semmi mellé nincsen. Én szégyellem magam miattunk hogy fel veszik a tartót, de minek,mert nagyobb a szivacs mint a mellük.
18/19 anonim válasza:
Ez megint más kérdés.
Szerencsére férfit még nem láttam csíkos heretokkal, vagy pénisz hosszabbítóval (az Afrikában volt szokás régebben).
19/19 A kérdező kommentje:
Azért kell kiverni, mert folyamat kanos vagyok emiatt. Remélem azért a hónaljuk nem lesz szőrös, mert úgy kényelmesebb. Azért legyen a feminizmusnak is határa. Meg ha önálló, akkor ne kelljen az én pénzem.
2022. aug. 23. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!