Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van még akinek csupasz a puncija 2022-ben?
Figyelt kérdés
Állítólag kimegy a divatból, bár én még nem találkoztam olyannal aki nem szőrtelenít. főleg 20-on évesek válaszai érdekelnek.2022. aug. 22. 16:38
11/20 anonim válasza:
Nekem szőrös általában, de úgy nyírom, ahogy a partnerem legjobban szereti.
12/20 anonim válasza:
képeket is dobhatnátok,a hitelesség végett :)
13/20 anonim válasza:
Én lézeres szőrtelenítésen voltam. Maradt egy pár szál, azokat utànaszedem de amúgy csupasz.
14/20 A kérdező kommentje:
13 ott a pont. Én férfiként is szőrtelenítek, és ezt a nőtől is elvárom úgy, hogy más dolgokban nincsenek nagy igényeim.
De lehetőleg ne másszunk vissza a fára, ha egyszer már lejöttünk onnan!
2022. aug. 23. 09:20
15/20 anonim válasza:
Igényesség kérdése. A szőrösbe minden folyás, vér beleragad (hiába mosnám napi 10x is egy menzesznél), szóval kizárt, hogy meghagyjam.
16/20 anonim válasza:
Számomra még mindig csupasz,de nem is tudom másképpen elképzelni magam. 43N
17/20 viszkis_einstein válasza:
nekem tiszta dzsungel ott lent LOL! de azért a csupasz lányokból még van bőven, nem kell aggódani!
18/20 anonim válasza:
47f vagyok.
Nekem a csupasz jön be!
Órákon keresztül tudnám nyalni.
A bundabuxát nem szeretem , de ízlések és pofonok.
19/20 anonim válasza:
Szerintem a nők 90%-a nem divatból szőrtelenít.
20/20 anonim válasza:
Én is szőrtelenítem mert így kényelmes nekem.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!