Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ha valamiért nem kívánjá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha valamiért nem kívánjátok a szexet a barátnőtökkel, akkor az orált se (ő nektek)?

Figyelt kérdés

2022. aug. 22. 12:58
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Ilyen nincs! Ott már baj van ha nem kívánja a pasi a szexet.
2022. aug. 22. 13:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető egy baromi hosszú, fárasztó nap után, hogy szexet nem kívánnék, de ha orált ajánlana azt nem utasítanám vissza. Max. picit önzőnek érezném magam, hogy csak én kapok.
2022. aug. 22. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, hogy fáradt lennék egy szexhez, de az orál kb mindig jól esne. Nagyon extrém körülményeknek kellene fennálnia ahhoz, hogy arra nemet mondjak.
2022. aug. 22. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Egyetértek, vagy egy nagyon erős lelki dolognak kell ahhoz történnie, vagy fizikailag betegnek lenni, de gondolom akkor ő sem kezdene el.
2022. aug. 22. 13:05
 5/7 anonim ***** válasza:
3 üveg sor, 2 üveg bor, és 4-5 üveg vodka után...
2022. aug. 22. 13:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Volt már így és nagyon jo vége lett ,vagy éppenséggel olyan fáradt voltam hogy hiába próbálkozott!
2022. aug. 22. 13:18
 7/7 Ujjazgatós Farkas ***** válasza:
Ez pasinként változó szerintem. Nálam ha az orál mehet, akkor más szex is megy.
2022. aug. 24. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!