Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt olyan barátnőtök aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan barátnőtök aki sosem kezdeményezett?

Figyelt kérdés
Ha sikerül rávenni és belemegy akkor elég aktív, de sokszor elutasító a párom.
2022. aug. 21. 22:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen. A Legutóbbi párom ilyen volt. Nagyon ritka volt amikor kezdeményezett. Amikor ő akarta és felizgatott, hogy dugjam meg az kb 20-30 esetből 1.

Volt pár alkalom amikor célozgatást tett rá, de akkor is inkább arra, hogy nyaljam ki és legyen orgazmusa. Szerencsére ha én kezdeményeztem akkor nagyon ritka volt mikor elutasító volt.

Próbáld meg vele megbeszélni miért van ez, és hogy te szeretnéd, ha kicsit többet kezdeményezne, mert jól esne.

2022. aug. 21. 22:43
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Nektek biologiailag mindig van kedvetek. Nekunk noknek sokszor semleges, faradtak vagyunk, nincs kedvunk, elvagyunk nelkule.

Viszont. Ebben az esetben el tudjatok erni (bujas, csok, simogatas stb( hogy egy ido utan mi is akarjuk es akkor termezsetesen aktivak vagyunk.

2022. aug. 21. 23:28
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
2: Ezt honnan tudod? Én férfi vagyok, de ennek ellenére egyáltalán nincs mindig kedvem biológiailag. A legtöbb exnőm sokkal szexéhesebb volt, valamelyik naponta provokált, hogy megdugjam. Nekem inkább a minőség, a hosszú előjáték és a kifinomult szex a műfajom, nem a nyuszi-szex. Nálam fontos, hogy legyen jó hangulatom, kialudtnak érezzem magam és ne nyomasszon semmi. Sok nő akkor is szexvágyó, ha ég a ház.
2022. aug. 21. 23:53
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Szomszéd ember fáradtá teszi a nőt, volt már ilyen is.
2022. aug. 22. 10:47
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Én is a szomszédnál érdeklődnék..
2022. aug. 22. 10:49
 6/12 anonim ***** válasza:
41%

Én vagyok a szomszéd.

Nem fáradt! 😀

2022. aug. 27. 06:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Idióták vagytok! Nem trollkodni kell!
2022. aug. 27. 06:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

6. Voltam 🤓

Ne feszülj már ennyire!

Nőknél van, hogy nem akarja mert… akármi, nő a haja, nő a körme, bármi.

Lehet valami újra vágyik, lehet azt akarja hóditsd meg újra. (Volt ilyen csajom)

Vagy szeretgesd! Nem mindenki olyan, hogy bugyi félre azt adjunk neki.

Egy darabig lehet, de megunják.

Úgyhogy, előjáték, nem 2 perc puncisimogatás! Az nem az!

Végigzongorázod az erogén zónáit, szép finoman, mire a puncihoz érsz tocsogni fog.

2022. aug. 27. 06:53
 9/12 A kérdező kommentje:
Na köszi a választ, ennek már van értelme!
2022. aug. 27. 07:00
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem simán csak titokba más dugja..Pszichológusként 1000+1 ilyet láttam.
2022. aug. 27. 08:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!