Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit jelenthet ez az álom? Azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez az álom? Azt álmodtam, hogy egy fenyőméretű péniszt másztam meg. A törzse 1 méter átmérőjű is lehetett a hossza szinte a végtelenségig nyúlt arra nem emlékszem.

Figyelt kérdés
Csak másztam fel és felfelé ennyi volt az álom.
2022. aug. 21. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Azt, hogy fordulj sürgősen pszichiáterhez.
2022. aug. 21. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Óriási f*szságokon jár az agyad
2022. aug. 21. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Hogy szexmániás vagy!
2022. aug. 21. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy vágyol a f*szra.
2022. aug. 21. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Erős szexhiányod van.
2022. aug. 21. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nimfomániás vagy, vagy mélyen természetbúvár, azt nem tudom, de hogy fszhiányos vagy, az tuti.
2022. aug. 21. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Az álomban látott férfi nemi szerv a szexuális energiát, erőt, agressziót és a termékenységet szimbolizálja. A nagy, erekciós állapotban lévő, testetlen fallosz a Teremtő ősi szimbóluma, hasonlóan, mint a Síva lingam a hinduizmusban, és a kreatív erőt, különösen a férfi alkotóerejét jelképezi.

Az álomfejtők szerint az álomban megjelenő merev pénisz a behatoló (vaginális) szex iránti tudatalatti vágyat fejezi ki. Mivel a hímvessző az életerő szimbóluma, álom arra is utalhat, hogy szexuális igényeink nincsenek kielégítve. A termékenység szerveként azonban a gyermeknemző funkciója is számításba jöhet, ezért a pénisz a családalapítás, gyermekek utáni vágyakozásodról is árulkodhat.

2022. aug. 21. 17:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Szexelnél már végre.
2022. aug. 21. 18:18
 9/9 anonim ***** válasza:
F.asz.hiányod van.
2022. aug. 21. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!