Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Táborban voltam a héten a Balatonon, és szexeltem egy idősebb csajjal. Erkölcsileg nincs ezzel probléma, ugye?
Figyelt kérdés
Én 18 vagyok, a lány 24 volt. Ő mint felvigyázó volt ott, egyetemről hozták a tanáraink segítségnek. És az egyik tanárom poénkodott azzal, hogy ő majd együtt fürdik a másik segítővel, a másik lehet az enyém. Aztán én elkezdtem beszélgetni a lánnyal2022. aug. 20. 21:33
11/18 anonim válasza:
10-vagyok
azóta meg már fiúként lányt dug,, nevetséges
12/18 anonim válasza:
Milyen tábor az ami 18 éves felnőtteket táboroztat? Azt írd már meg! Kamu vagy pistike.
13/18 anonim válasza:
A kérdés kamu,de vannak táborok 14-18 éveseknek..Az utolsónak üzenem ha járt volna Egyetemre ott a gólyák 18-19 évesek..Az instruktorok meg 22-26 között...
14/18 anonim válasza:
De amúgy le is írta a kérdező hogy egyetemi tábor volt..Nyílván aki sosem látott egyetemet csak a Lidl kasszapultot annak ez hihetetlen..
15/18 anonim válasza:
Privilégiuma nekem az írta hogy gimis tábor volt!
16/18 anonim válasza:
Képzeljétek hogy jártam egyetemre, tudom mi az a tábor. De oda csak megcsúszott prolik mennek, alkoholista,drogos köcsögök. Nincsenek barátai, haverjai az ilyen felnőttnek mondott embernek? Inkább haverokkal egy hét mint szedett -vedett társasággal egy nap (is).
17/18 anonim válasza:
Utolsó..Fura egy egyetemre jártál..Én a BME-re,s a 12.kerületben lakok..Elég jól élünk s voltam gólyatábotban..Ott nem csak iszogatás van..
18/18 Oldfire válasza:
Lelki ismeret furdalásod van mert dugtál? Nagy baj van a fejedben haver.
De szerintem kamu.
Csak szerettél volna egy lányt megdönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!