Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges széklet tartási...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges széklet tartási probléma?

Figyelt kérdés

Fiatalon kipróbáltam az analt, nagyon meg is szerettem. Rengeteget szexeltunk így az adott párommal. Keményen, durván is.

Most utána nézve láttam, hogy ezt okozza. Most 33 vagyok és tartok tőle, hogy nem tudom vissza tartani a kakat.. Jogos a felelmem? Persze most már jó egy éve teljesen felhagytam vele. Nem engedem.

2022. aug. 4. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
14 éve análozok, semmi bajom N
2022. aug. 4. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Kinek így, kinek úgy. A dohányzás 10× esére növeli a tüdőrák kockázatát. Winston Churchill 70 évesen is pöfékelt
2022. aug. 4. 18:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnos függő vagyok és már nem olyan odalent, mint fiatalon. Rendszeresen öklöznek és tágítom a popsim. Hasfájós napokon otthon kell maradni, a szeánszok után egy két napig nem tudom már visszatartani.
2022. aug. 4. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, nagyon is. Korábban már megjegyeztem ezt egy másik kérdés kapcsán, hogy ezt eredményezheti, de én voltam a h*e...
2022. aug. 4. 19:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Borzasztó állapotban van a fenekem
2022. aug. 4. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Szia, írnál privátban? Szeretnék kérdezni valamit. Aggódom én is emiatt sajnos.
2022. aug. 4. 19:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagy? (Csak mert a hashtagek között férfi szerepel)
2022. aug. 4. 21:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Nő vagyok
2022. aug. 5. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!