Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgatóbb más feleségével dugni a férje előtt vagy vele közösen mint egy szingli nővel szexelni ? Nyílván azokat kérdezem akik ilyesmiben benne vannak :) Egy 30-as feleség boldog férje :)
Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 17:44
11/15 anonim válasza:
Kinek mi az itgalmasabb. Nekem mindketto
12/15 anonim válasza:
Engem az is felizgatna ha a feleségemről készült videókat valaki élvezné.
13/15 anonim válasza:
Csak rakd fel a netre és sokan fognak élvezkedni rajta.
14/15 anonim válasza:
Én nem a férjel együtt dugtam a feleségét, csak egyedül. De tényleg izgató volt a tudat, hogy olyan hévvel szopja a farkam, olyan lelkesen nyeli a spermám, mint a férjének nem. Hogy a nagy és szép melleit megdughattam, amit férje sosem tett meg. Hogy úgy megdughattam a seggét, ahogy akartam. Mindezekbutan hazament és gondos családanya volt. Gwcis szájjal, szétdugott seggel.
15/15 anonim válasza:
Szimplán annyira felizgatna a hogy engem akar jobban az én fiatal farkam és testem. Nem a férjét vagy a párját mert ő nem ilyen jó. Ahh milyen jó lenne már
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!