Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, mit éreztek amikor a szátokba élvez el a pasi? Milyen érzés?
Figyelt kérdés
Bejön ha hangosan nyög közben?2022. aug. 19. 14:49
11/18 anonim válasza:
Nekem még nem élveztek bele, nem mertem meglépni ezt soha, de azt imádom, amikor a számban van és kemény és az is elég izgató tud lenni, ha közben mozgatja és finoman dugja a számat vele
12/18 anonim válasza:
11. vagyok és nagyon felizgat az is ha nyög közben, igen
13/18 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint a nők a két végletet képviselik, vagy elutasítják vagy imádják. Általában az elutasítás alapja egy rossz élmény, vagy magától a spermától való undorodás.
Az étkezés nagyban befolyásolj a sperma állagát,illatát,izét. Aki cigizik annak állítólag keserű, aki sokat edz annak sós, a párom szerint az a nyerő ha szex előtt ananász vagy kókusz levet iszom úgy 1,5-2 órával.
14/18 anonim válasza:
13 vagyok.....
Az alkoholt is ki lehet belőle érezni, a párom megmondja hogy aznap előtte söröztem vagy esetleg töményt ittam. Vicces
15/18 anonim válasza:
10. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy egyénfüggő a sperma íze. Ettől még emiatt az élmény miatt annyira megundorodtam a dologtól, hogy nem vagyok képes engedni. Ennyi.
16/18 anonim válasza:
De utálom már ezt az ennyi szöveget:DD
18/18 anonim válasza:
És az mit jelent amikor valakinek édeskés? Én ilyet szoktam érezni a barátomén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!