Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők, mit éreztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, mit éreztek amikor a szátokba élvez el a pasi? Milyen érzés?

Figyelt kérdés
Bejön ha hangosan nyög közben?

2022. aug. 19. 14:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
Próbáld ki, milyen ha a szádba élveznek, ezt leírni úgy sem lehet.. :)
2022. aug. 19. 14:51
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
Hogy most nyelnem kel, 22/l
2022. aug. 19. 14:53
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
Nem a hangokra koncentrálok. A szemem is csukva van. Kemény, lüktet, egyre gyorsabbak a lökések, majd érzem a lövéseket. Meleg, sós, kitölti a helyet, ami még van. Ha sok jön, kifolyik belőle. A kezéből és a csípőmozgásából érzem az élvezetét. Fél perc az egész, de nagyon intenzív érzés, az én oldalamról is. Lassan lenyugszik, de még bennem van. Nem tudom, ilyen leírást vártál e.
2022. aug. 19. 14:58
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Én sokkal jobban szeretem mint amikor belém élvez. Azt úgyse érzem, ezt meg igen, és duplán izgató.
2022. aug. 19. 14:59
 5/18 anonim ***** válasza:
61%
2022. aug. 19. 15:03
 6/18 anonim ***** válasza:
42%
Te mit érzel amikor egy pasi a szádba élvez?
2022. aug. 19. 15:04
 7/18 anonim ***** válasza:
5%
Nem élvez 🤣
2022. aug. 19. 15:50
 8/18 anonim ***** válasza:
77%
Igazabol nem sokmindenre szoktam gondolni “blank mind” valoszinuleg az osszes ver az agyambok lent van a puncimban :D
2022. aug. 19. 15:50
 9/18 anonim ***** válasza:
23%

Régen egyszer élvezett a számba még a legelső pasim. Meg se kérdezte csak lőtt. Nagyon undorító íze volt, meleg🤮 savanyú és keserű egyszerre🤮 ki is köptem.

Soha többet nem engedtem senkinek, minden partneremmel előre közöltem, hogy azt nem szeretném. Volt is olyan akivel emiatt szakítottam mert nagyon erőltette.

Na Szóval a párom inkább belém élvez az aktus végén, azt mindketten imádjuk, vagy a hüvelybemenethez/fenekemre, mikor megszakítással csináljuk.

2022. aug. 19. 16:50
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
#9 Ugye azt tudod, hogy minden pasinak más a spermája, leginkább a táplálkozástól függ. normál esetben teljesen semleges, enyhén sós. Ha ettől eltér akkor rosszul étkezik.
2022. aug. 19. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!