Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor orális szex végén a szátokba élveznek, akkor érzitek, hogy meleg az ondó? Nem taszító valamennyire az érzés?
Én az állagát nem szeretem, de ha nagyon tetszik a pasi vagy esetleg szerelmes is vagyok akkor semmi bajom vele. Érezni hogy meleg, bár bevallom sose gondolkodtam ezen, mindig az kötött le hogy takony állaga van és milyen íze és hogy gyorsan egyben lenyeljem mert úgy nem kenődik szét a számban sem :D
Nem forró csak olyan meleg mint mondjuk a szám belül. Viszont az kifejezetten izgató amikor egy pasi elélvez attól amit csinálok, meg a rázkódás, hangok, pulzálás...
Volt pár éve egy pasim aki gyűjtötte a cuccost és annyira sok jött ki belőle hogy kicsit megundorodtam :/
De nem pont az az izgató benne, hogy forró, vagy legalábbis kellemesen meleg?
Amúgy ha sokáig nem verem ki, tényleg nem illik szájba élvezni, mert olyankor nagyon sűrű lesz, az mindenkinek kellemetlen szerintem.
8-as!
"alig van belöle annyi hogy számottevő legyen"
Hát, belőlem azért tud jönni rendesen anyag, ha jól fel vagyok izgatva akkor kimondottan sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!