Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen rossz tapasztalataitok vannak orális szex terén?
Az egyik ciki sztorim az, hogy a srác kicsit túlságosan ráhúzta a fejemet, én meg kiadtam egy NAGYON fura hangot. Hallottam, hogy elneveti magát, és én is nevettem magamon, de picit elszállt a hangulat.
A másik, ennél kellemetlenebb eset, amikor a srác nem tudott elmenni. Nem mondta, hogy oráltól sosem tud elélvezni, én meg elég sok ideig csináltam, míg ő totál csendben, mozdulatlanul feküdt. Persze nem lett volna baj, később is szívesen oráloztam, csak akkor először nem tudtam, hogy most én vagyok ennyire rossz, vagy mi van.
14. Azért minden férfi sem ért ahhoz hogy egy nő élvezzen. Sem ujjal, sem nyelvvel.
Sajnos megtalált téged egy amatőr, de nyilván te sem vagy profi, ebben biztos vagyok. (Meg talán lenne eszed és nem így nyilatkoznál.)
Nekem az volt a legrosszabb amikor nem tudtam hogy jol csinaltam-e. Amikor a csavobol nem tudsz semmitsem kiszedni mert nem kommunikativ az elegge szar. Persze, elelvezett de mint ahogy a mondas tartja a szar oral is oral… Szoval ott vagyok es csak sotetbe tapogatozom es remenykedem hogy jolcsinalom.
Fiuk, beszeljetek☝🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!