Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miközben épp ömlik a sperma a szátokba, ti mire szoktatok gondolni? (de jó, hogy vége, fuj de rossz, esetleg vmi totál nem oda illő elkalandozás van...)
Figyelt kérdés
2020. nov. 13. 13:20
1/13 anonim válasza:
Neked ha ömlik a p.nciszaft a szádba nyalás közben amikor a lánynak orgazmusa van akkor mire gondolsz? Na pont erre szoktak a nők is - örülnek neki hogy örömöt szereztek a partnerüknek. Mármint ha vonzódnak hozzá, ha nem akkor tényleg arra "na végre már eldurrant a pasi".
2/13 anonim válasza:
Mindjart elhanyom magamra ,meg fuj most miert ilyen keserüen sos,multkor nem volt ennyire
4/13 anonim válasza:
Nem ömlik. Sosem engedném a számba és hányok az ilyen pasiktól, akiknek ilyesmin kattog az agyuk.
5/13 anonim válasza:
Én mindig mást gondolok.
Amikor már elfáradt a szám akkor azt gondolom,hogy végre de jó.
Amikor mondjuk előtte olyat evett vagy ivott akkor azt,hogy fújj rossz ízű.
Amikor sok azt,hogy fú de sok.
Amikor kevés azt,hogy vajon ma már kiverte,hogy ilyen kevés?
Ilyenek.:D de van amikor csak örülök az élvezetének és nem gondolok semmire.
6/13 anonim válasza:
Barátnőm szereti, én előtte singlieként nem hagytam szájba elmenni a partnereim ,sajna én mindig előbb elélveztem 69ben minthogy nekem élvezzen a számba a partner
7/13 anonim válasza:
Azért szerintem ez az ömlik barokkos túlzás. Hacsak az adott hölgy nem a Niagara vízeséssel létesített orális kapcsolatot.
8/13 anonim válasza:
Az új telóra amit cserébe kapok...
9/13 anonim válasza:
Ömlik :D
Átlagban egy teljes egész teáskanálnyi mennyiség jön és az is több részletben.
Azt nem állítom, hogy a világ legfinomabb íze, de úgy egyébként semmi semmi bajom vele. Jó érzés fog el, hogy örömet okoztam vele a páromnak.
10/13 anonim válasza:
Szerintem te még csak filmen láttál ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!