Veletek is szokott ilyen lenni? 14/l
Figyelt kérdés
Mikor oran ulok egyszer csak unalmamba gondolok pl:justin bieber fellepesen vagyok de ez csak pelda es csak arra gondolok a tanar meg csak kiabal es legalabb 3szor mondja a nevem utana figyelek mert annyira elkalandozok,hogy nem is hallom#Elkalandozas
2018. ápr. 5. 13:09
1/2 anonim válasza:
Hát velem, szokott lenni hogy elkalandozok, de a tanár nem szokott megszólítani.
13/L
2/2 anonim válasza:
Ha én Justin Bieberre gondolok, akkor én kezdek el üvöltözni, nem a tanár.
Mostanában picit sok a beírásom, miszerint "Hangoskodással zavarom az órát", visszakéne fognom magam, nem szabad ennyit gondolon Bieberre, nem vagyok rasszista, hogy állandóan mindenkit leb*zizzak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!