Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármas szexnél (2 férfi 1 nő)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas szexnél (2 férfi 1 nő) a beszálló férfi szokott nyelves csókot adni a Hölgynek a valóságban ? Milyen tapasztalataitok vannak ?

Figyelt kérdés
Most úgy érzem tetszene, ha mással is nyalakodna a feleségem, amíg dugjuk :)

2022. aug. 18. 19:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk a többeseknél a csók tabu. Ezt a szabályt a férjemmel együtt hoztuk a többi mellett.
2022. aug. 18. 22:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én kétszer voltam hármas felállásban a harmadik fél, és mindkétszer csókolóztam a feleséggel.

Most már nekem van feleségem, és ha az élet egy ilyen szituációt hozna,(nem fog, mert teljesen elzárkózik a többestől) én rábíznám a páromra, hogy akar-e csókolózni. Az lenne a cél, hogy örömet okozzon neki a kaland, tehát az történne, ami neki kellemes.

2022. aug. 18. 22:54
 13/15 anonim ***** válasza:
26%
#8 na persze, poligám. Inkább egy kamu f.szverő kisfiú. Máskülönben miért nem mersz máshol beszélni velem? Ócska sz.tyok vagy
2022. aug. 19. 10:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#13 nem kötelező elhinni, hogy poligám kapcsolatom van, elég, ha én tudom,. és boldog vagyok benne. Csak mert nyitott vagyok ezzel kapcsolatban, nos tudom tökéletesen, hogy megosztó téma. Nem lep meg a kommented. Nyilván az egyik vagy, akit letiltottam privátban, mert hasonló stílusban irogatott.

20/L

2022. aug. 19. 12:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Én normális stílusban írtam. Egyébként TE írtál rám, nem fordítva. Az egyetlen baj az volt, hogy ki akartam lépni az arctalanságból. Épp emiatt tiltottál le gondolom, mert eszedben sincs innen továbblépni. Egy korábbi kommentedben azt írtad, keresel még pasit a 3 meglévő mellé.

Ez is egy ócska kamu. Ha keresnél, nem tiltanád le azt, aki merné vállalni magát.

2022. aug. 19. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!