Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gyakori az ilyen nő a valóságban aki így gondolkodik?
Ez mind oké, de ha ezek a csajok egyszer lebuknak a feleség előtt, utána tuti elmegy a kedvük az ilyesmitől.
(legalább is ha olyan feleséget fognak ki aki nem az az ilyedős fajta)
Szerintem ez azért ritka. Nagyon defektes az ilyen. Én inkább úgy gondolom hogy a szeretők vagy egy rossz kapcsolat után lesznek inkább szeretők, de csak amég készen nem állnak egy normális kapcsolatra, vagy beleszeretnek a férfiba, es sodródnak az árral, esetleg reménykednek is.
De az ilyen gerinctelen féreg az kevés.
Mondom mindezt úgy, hogy én is voltam már szerető, de sose gondolkodtam így mint a cikk szereplője, inkább csak nem akartam kötöttséget, felelősséget, mert nemrég lett vége egy komolyabb kapcsolatomnak. Viszont az apa mindig is tabu volt nekem.
ma 07:10
Szinte biztos hogy nő írta. Egy dagadt / csúnya 30+os nő aki semmit nem tud felmutatni csak egy irodai állást és valami gagyi diplomát. :D Bármibe le merem fogadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!