Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idős nő fiatal férfi kapcsolat létezik a valóságban? Vannak itt olyan párok akiknél nagy a korkülönbség, és mégis együtt vannak? Mennyivel?
Főleg klimax után lévő nők és fiatal férfiak. Milyen a szex azoknak ahol már a nő túl van a változókoron? Jobb érzés? Kell még védekezni?
Kort nemet kérek hozzá.
én is csak olyat láttam eddig, hogy mondjuk 35-40 éves pasi, 50+ nő.
Olyat még sosem, hogy 30+ nő és 20 éves pasi, mert a nők többsége szereti az érett férfit, ami, valljuk be, inkább harminc felett történik.
Mondjuk egy példám van, a nő két gyerek után elvált és utána kalandozva összejött egy 25 éves sráccal, de csak szex volt, egészen addig, amíg nem csúszott be a gyerek. Nem jöttek össze, de gyerek miatt tartják a kapcsolatot, de semmi több.
Én ismerek olyan párt, ahol a csaj 28 a srác 19.
Én is a fiatalabb kategóriában nézelődöm, hasonlóan a fentihez, mondjuk nem párkapcsolat céljából.
1 éve nem védekezünk már
F30, N52
Szex nagyon működik még mindig. Elején kb 5 éve csak szexkapcsolatnak indult aztán több lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!