Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ismerkedni a Balaton parton?
Figyelt kérdés
Kinek sikerült ott már összehozni valamit?2022. aug. 18. 15:57
2/10 anonim válasza:
Ha tudsz csajozni lehet, ha nem tudsz akkor nem
4/10 anonim válasza:
Biztos lehet,csak aZasszony észre ne vegye
6/10 anonim válasza:
Az nem tudom h ismerkedés volt vagy sem de egy leszbi part láttam egyszer a vízibicikli körül csokolozni (nem látszott rajtuk h azok voltak) friss pár lehetett de megnyugtatott az erzes h mindenhol ott vagyunk :)
És örömmel tolott el h láttam mennyire boldogok
8/10 A kérdező kommentje:
Én nem tudok csajozni, abban bíztam, hogy ott könnyebb, mert sokan vannak.
2022. aug. 18. 17:02
9/10 anonim válasza:
Lehet bizony! Sokan pont ezért is vannak lent nyáron, és így könnyebb megtalálni egymást. Ráadásul a szándék is gyakrabban lesz azonos.
10/10 anonim válasza:
Ez sajnos bebuktad. A Balaton kiszáradt, nincs partja. Esetleg azt kérdezhetnéd, hogy: "lehet-e sárfürdő közben ismerkedni".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!