Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nagy mellű nőknek fáj a háta?
Figyelt kérdés
Ez csak vicc és a csapból is ez folyik? Vagy komolyan nekik többször fáj a hátuk?
30 éves vagyok, de ezt még mindig nem értem. NE kövezettek meg még sosem volt barátnőm, de tetszenek a nagy mellű nők.
F/30
2022. aug. 17. 17:03
1/12 anonim válasza:
Mert a mellének súlyját meg kell tartani, s azt a hátizom tartja...
Biológia óra, fizika óra...
2/12 anonim válasza:
Óriási melleim vannak, és egyáltalán nem szokott fájni a hátam.
Gondolom az lenne a poén, hogy a nagy súly húzza a hátat.
3/12 anonim válasza:
Akassz másfél literes palackot a mellkasodra és beszéljünk egy hét múlva!
4/12 anonim válasza:
Nekem is fájt, évekig. Aztán volt egy mellkisebbítő műtétem, azóta nem fáj.
Kérdezz meg bármilyen orvost, elmondja, hogy ez nem legenda, hanem tény.
6/12 anonim válasza:
Tegyük fel adott egy vékony nő, de elégedetlen a kis cicijei miatt. Megműteti, meg mondjuk mégegyszer mert az a látványos és szexi. Ha nem végez erősítő gyakrolatokat hátra, meg egész testre, akkor a hirtelen jött plussz teher bizony terhet ró a hátára, mely fájni fog.
7/12 anonim válasza:
Ha eddig nem ertetted, eselyed nincsen megerteni.
8/12 anonim válasza:
Ha kicsit edz hátra vállra nem fog fájni. Én is ezt szoktam minden nap egy kicsit. Nem fáj azóta a hátam vállam stb. Pedig elég tekintélyes méretű ikreim vannak. 25L
10/12 anonim válasza:
Nekem volt minden méretű mellem az utóbbi 10 évben (hormonális betegség miatt). Rendszeresen erősítettem a hátamra, edzettem, de szart sem ért már. A végén már 7 és 8 kg-os súlyt nyomtak egyenként a melleim (58 kg-os testsúly mellett). Ezáltal pedig már elviselhetetlen volt a fájdalom. Nem bírta a hátam és a gerincem. Azóta már nem szenvedek ilyen gonddal, mivel mindkét mellem le kellett műteni. Tudod milyen felszabadító mell nélkül élni ezek után? Pedig nem jókedvemben műttettem le (rákos lettem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!