Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, összejönnétek olyan lánnyal, aki a poligám kapcsolatába keres a meglévő 3 szeretője mellé egy 4.-et?
Figyelt kérdés
Összeszeretnénk költözni 4-en, és szeretnénk egy 5. lakótársat magunk mellé, aki részt venne a szexuális életünkben is.
Mennyire lenne szerintetek nehéz találni egy 4. férfit a kapcsolatunkba? A 3. srác viszonylag könnyen jött, de neki csak 2 másik pasihoz kell alkalmazkodnia, viszont a 4.nek már 3 férfit kell elviselnie.
Nem kérek leszavazást, lepontozást, köpködést.
20/L
2022. aug. 17. 08:20
31/43 A kérdező kommentje:
#29 írj rám, és küldök
2022. aug. 17. 09:50
32/43 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz! Én vagyok aki talán igazat mondok!
33/43 anonim válasza:
"28 vagyok!
A renitens privát író ha kiegészítenénk, megfelel ennek a névnek? M..m....m ?
34/43 anonim válasza:
Már éltem így, de ott a lányok voltak többségben vagy is hárman és én!
Most kipróbálnám a fordítottját is!
36/43 anonim válasza:
Hány évesek a többiek, milyen korú partnert kerestek? Egy képet szívesen megnéznék rólad. :)
37/43 anonim válasza:
Nem fogsz valós választ kapni, ne izgulj! Mert kitaláció!
38/43 anonim válasza:
swingerben keress embereket, ne itt a sok tapasztalatlan embertől várj megoldást.
39/43 anonim válasza:
Azt a mindenit! Jó nő vagy! Tetszel! Egyszeri kalandban benne lennél esetleg? 😉 (Nyugi, nem leplezem le a forrásom, aki küldött rólad képet...😉)
40/43 A kérdező kommentje:
A párjaim kora: 25, 34, 41
Jelenleg elsősorban 30 feletti partnert szeretnénk, de nem zárjuk ki a fiatalabbat sem.
2022. aug. 17. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!