Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, összejönnétek olyan lánnyal, aki a poligám kapcsolatába keres a meglévő 3 szeretője mellé egy 4.-et?
Összeszeretnénk költözni 4-en, és szeretnénk egy 5. lakótársat magunk mellé, aki részt venne a szexuális életünkben is.
Mennyire lenne szerintetek nehéz találni egy 4. férfit a kapcsolatunkba? A 3. srác viszonylag könnyen jött, de neki csak 2 másik pasihoz kell alkalmazkodnia, viszont a 4.nek már 3 férfit kell elviselnie.
Nem kérek leszavazást, lepontozást, köpködést.
20/L
Alig volt kint 1 perce talán a kérdés, és előbb írtam mint az itteni válaszomat, abszolút normálisan.
De nem kaptam választ még mindig!
Mindegy!
Képet kaphatunk rólad esetleg? Érdekelne hogy néz ki egy olyan nő, aki maga mellé tudott csábítani 3 férfit.
Mennyi időt lehetne veled kettesben tölteni egy "átlagos" héten? Többi pasival milyen viszonyban kellene lennem?
Kérdező, és mi van akkor ha nekem olyan a teljesítő képességem (néha teher) hogy úgy kifacsarlak mint egy citromot, és az energiád és a kedved is elmegy mire haza ér mondjuk a másik fele?
Sok lány hümmögött hogy őt kizárt hogy lefárasztom. De aztán hmmm ...
Lehet lepontozni, de "sajnos" igaz!
#23 privátban mutatok képet szívesen.
Változó, hogy ki mennyi időt van velem kettesben, de mindenkire jut időm. És senki nincs elhanyagolva.
Hát a többiek elég jó barátságban vannak, de nyilván nem egyik napról a másikra alakult ez ki közöttük.
Benne lennék még mindig!
Már rájöttem hogy kivagy!
Nekem biztos nem fogsz válaszolni, tudjuk miért!
Szerintem már te is rájöttél az egyik privátból hogy ki lehetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!