Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell erősen, jól szívni szopás közben?
Figyelt kérdés
Szívesen olvasnék tippeket, technikákat, mert én sajnos nagyon béna vagyok, nem tudom elég erősen csinálni. :( Párom mindig mondja, hogy csináljam erősebben, én meg igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, nagyon fáj már közben a szám, sőt, most 3 napja izomlázam is van az arcomban. Nem tudom, hogy lehetek ennyire gyenge, ezt lehet valahogy fejleszteni?2022. aug. 16. 13:09
11/15 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, hogy hogy, megmutatta az ujjamon. Szerintem előtte is úgy csináltam, de megpróbáltam úgy, hogy mégjobban hasonlítson rá, de így sem elég erős neki. Ezért kérdeztem meg itt is, hátha valakinek van valami konkrét tippje is... Ez a "próbáld ki, de ne úgy ahogy eddig, hanem máshogy" egy tök üres mondat. Oké, máshogy, de hogyan máshogy? Nyilván próbálkozom, de ha valakinek van valami bevált technikája és megosztja velem, azzal többre megyek, mintha csak a sötétben tapogatózok és vagy rájövök, vagy nem...
2022. aug. 16. 15:47
12/15 anonim válasza:
itt nincs technika, ha nem tudsz baromi erősen szívni, akkor ez van. Ugyanaz mintha azt kérné, hogy sokkal erősebben szoríts rá és szinte fájdalmasan verjed, de ha túl gyenge vagy ehhez, akkor nem tudsz mit csinálni.
Mond meg pasinak, hogy ha ennél erősebb kell neki, akkor vagy vegyen egy porszívót vagy menjen el ahhoz a csajhoz aki így szopta le és emiatt erre vágyik, de neked ez a max amit tudsz adni.
13/15 anonim válasza:
3-as ez jó volt és ezt kellene valóban 🤣
14/15 A kérdező kommentje:
Ahh, kár. :( Nem hiszem, hogy bárki is így csinálta volna neki, ezt mostanában találta ki. Meg még így is azt mondja, hogy eddig én csinálom a legjobban, az exei elvileg nem is szerettek orálozni és csak nagyon ritkán csinálták. De azon a "vibrátoron" tényleg elgondolkodok, hogy veszek neki egyet.
2022. aug. 17. 10:49
15/15 anonim válasza:
Bocs, de küldd el a picsába, és mondd meg neki, hogy majd ha ő úgy nyal téged mint ahogy te őt próbálod szopni, akkor esetleg targyalhattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!